poze concert scarlet aura la hard rock cafe

Concert Scarlet Aura la Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Aprilie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

După ce a făcut senzaţie în turneul european ce a inclus 24 de oraşe şi 13 ţări şi înainte de a se avânta către America de Nord, Scarlet Aura revine pe scena de la Hard Rock Cafe pentru un concert care celebrează reîntâlnirea cu publicul bucureştean!

Show-ul va avea în prim plan hituri rock internationale incluse pe albumul “Memories”, dar și single-ul “The Beast Within Me” şi melodii de pe discurile lansate anterior. Dacă vrei să asculţi, “All We are”, “Breaking The Law”, “If I Close My Eyes Forever”, dar şi deja foarte îndrăgitele “Immortal In Your Eyes”, sau “You are not Alone”, 21 aprilie este seara ta! Intrarea la concert este liberă.

“Am trăit din plin fiecare concert din ţările în care am ajuns alături de Rhapsody Reunion, dar ne e dor de prietenii de acasă. Ne vedem la Hard Rock Cafe, pe 21 aprilie, pentru primul nostru show din Bucureşti, din acest an!” a spus solista trupei, Aura D.

SCARLET AURA a derulat în perioada februarie martie al patrulea turneu internațional și al doilea de mare anvergură europeană, alături de muzicienii de la Rhpsody Reunion, iar în toamnă va porni într-o nouă aventură muzicală, în 30 de oraşe de pe continentul Nord American.

Despre Scarlet Aura:
Trupa Scarlet Aura și-a început aventura sub numele de AURA în 2014 când a lansat primul album “The Rock Chick” prin casă de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit în 2015 cu o identitate mult mai bine definită care spune totul despre personalitatea lor electrică.
Scarlet Aura a devenit cunoscută la nivel internațional după câștigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” în Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar și după turneul susținut alături de Tarja Turunen în 2016 în Germania, Elveția și Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z că a lucrat cu artiști că Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut că rezultat turneul “Falling Sky” din câteva țări Europene în 2016-2017. Astăzi, Noul Single da numele unui turneu inedit - “The Beast Within Me Tour” programat să se întindă până în aprilie 2018. Show-urile prezintă noile materiale – single-ul “The Beast Within Me” , albumul “Memories” dar și melodii surpriză de pe albumele anterioare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 956
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
valentina

Adaugat in urma cu 2221 zile, 22 Mar. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1589

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .