poze concert nouvelle vague la sala palatului din bucuresti

Concert Nouvelle Vague la Sala Palatului din Bucureşti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Noiembrie 2010
Str. Ion Campineanu nr. 28.

Categorii: Muzica si Concerte

Luni, 22 noiembrie 2010, celebrul grup de muzicieni Nouvelle Vague revine la Bucureşti cu un concert pe scena Sălii Palatului.

Alaturi de show-ul lui Herbie Hancock, concertul Nouvelle Vague se înscrie în seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din Bucureşti.

Nouvelle Vague este un grup de artişti francezi care îşi defineşte muzica printr-un stil ce se regăseşte şi în numele trupei, respectiv “new wave”, sau celebrul “bossa nova” din limba portugheză, curent pe care l-au îmbogăţit de-a lungul timpului cu puternice elemente de punk-rock şi chiar post-punk. Deşi la început s-a bazat doar pe reinterpretarea în stil bossa nova a unor piese semnate de trupe celebre precum Joy Division, The Clash, The Cure sau Depeche Mode, Nouvelle Vague şi-a lărgit treptat paleta muzicală, noile albume aducând numeroase noi influenţe de reggae, ska şi blues. Primele două albume ale grupului, Nouvelle Vague, şi Bande A Part, s-au vândut în peste 500.000 de copii, de acelaşi succes bucurându-se şi cel de-a treilea material, NV3, care a surprins prin noua manieră de interpretare: Nouvelle Vague în duet cu soliştii originali ai pieselor interpretate de ei până acum. Astfel, Nouvelle Vague înregistrează “Master and Servant” alaturi de Martin Gore de la Depeche Mode, “All My Colours” împreună cu Ian McCulloch, membrul trupei Echo And The Bunnymen sau “Our Lips Are Sealed” cu Terry Hall de la Specials şi Funboy Three.

Bazele Nouvelle Vague au fost puse în 2003 de producatorii francezi Marc Collin şi Olivier Libaux, conceptul original al trupei fiind acela de a colabora cu voci feminine tinere, nefamiliarizate cu stilul bossa-nova, care sa îmbogăţească fiecare piesă cu un sound actual, fresh şi captivant. Anul acesta, Marc Collin şi Olivier Libaux vor reveni în faţa publicului român alaturi de Nadeah, cea care i-a însoţit pe cei doi muzicieni şi la precedentele concerte sustinute de Nouvelle Vague la Bucureşti, celor trei alăturându-se de această dată şi un nume nou, Mareva Galanter, actriţă de origine franceză alături de care Nouvelle Vague a început să lucreze şi pentru urmatorul material discografic.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului sau Libraria Mihai Eminescu.
Preţul unui bilet este în funcţie de categorie, 65, 90, 125, 150 sau 185 lei.

Sala Palatului: Bucuresti, Str. Ion Campineanu nr. 28.

Foto: George Popescu

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 564
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 4931 zile, 28 Sep. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .