poze concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 6 Martie 2019
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Celebra artista portugheza, MARIZA concerteaza din nou la Bucuresti, in 2019, aducand primii ghiocei ai primaverii muzicale pe scena Salii Palatului in data de 6 martie, unde va promova ultimul album selftitled, scos anul acesta, sub egida Warner Music Portugal!

Succesul evenimentului de la Bucuresti, din februarie 2018, cat si momentele emotionante din timpul concertului, clipe ce i-au incantat pana si pe iubitorii artistei din Portugalia, o aventureaza, iata, pe MARIZA intr-o noua si stralucitoare calatorie artistica in tara noastra, fiind dornica sa descopere inclusiv traditia Martisorului.

Si de data aceasta pastram mentiunea ca NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, cantareata cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!

Materialul din 2015, “Mundo”, a fost dublu platinat pentru vanzari de peste 30.000 de unitati, fiind o alta mare realizare ce a venit dupa ce Mariza a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist in 2016. Un premiu oferit de prestigioasa revista Songlines, si la nici doua saptamani de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.

Intr-un singur deceniu, MARIZA a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte pe intreg mapamondul. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultatorilor. In anul 2004, solista primeşte premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award. De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa "A Thousand Years”.

Mai multe detalii: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/282/mariza-sala-palatului-bucuresti-6-martie-2019

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3134
Cuvinte cheie: Bucuresti
valentina

Adaugat in urma cu 1978 zile, 29 Oct. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1581

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .