poze concert live viorica si ionita din clejani cu taraf

Concert Live Viorica si Ionita din Clejani cu taraf

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Iunie 2015 20:00
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32

Categorii: Muzica si Concerte

Sambata, 27 Iunie, pe scena din arena ai un spectacol de legenda. ZAIAFET SI MUZICHIE alaturi de unii dintre cei mai faimosi interpreti ai genului la nivel international.

Viorica si Ionita din Clejani cu taraf va vor cuceri dincolo de frumusetea si bogatia emotionala a cantecelor, de importanta lor culturala si istorica, de virtuozitatea instrumentistilor si vocea unicat a Vioricai de la Clejani, care au primit aprecierile lumii intregi, unicitatea acestui recital de muzica veche romaneasca consta in traseul muzical parcurs intocmai, de la cantatul la fir de par de cal, cobza si tambal mic, care insufleteau serbarile domnesti ale voievodului Constantin Brancoveanu sau petrecerile boieresti din vremea fanariotilor, al caror invitat de seama era Anton Pann, la taraful de azi, cu viori si suflatori, care insufleteste traitorii secolului XXI, fie ei celebritati sau oameni de rand.
Recitalul “ZAIAFET SI MUZICHIE” reconstituie prin cantec, cu migala si har, lumea satului, osatura pe care s-a construit spiritualitatea si istoria poporului roman, cu traditii si obiceiuri ritualice legate de ciclurile vietii.

In lada de zestre a Clejanilor se regasesc bijuterii muzicale autentice, pe care patina timpului le-a facut si mai pretioase. O parte dintre ele au fost scoase la lumina pe albumele “Bordeias” sau “Dragostea de la Clejani”, altele asteapta inca cel mai potrivit moment pentru a fi prezentate marelui public.

Taraful din Clejani este cel mai de seama reprezentant al muzicii romanesti autentice, cu articole elogioase in presa internationala, dupa succesele repurtate pe marile scene ale lumii, de la Paris si Madrid la Sydney, de la New York si Los Angeles la Tokyo, de la Londra si Montreux la Rio de Janeiro.

Vino la un concert pe care nu il poti rata. Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu spectacolul pe scena de la 23:00. Pretul biletelor cu loc la masa este de:
- 40 lei in fata scenei, in zona Arena si Radioteca
- 25 Lei in orice alta zona.

Biletele se pot achizitiona online din reteaua iabilet.ro sau myticket.ro, precum si in format fizic direct de la intrarea in locatie.

Rezervarile se fac la vreau@berariah.ro – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment si la 0725 345 345 – pana in seara evenimentului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1533
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

mirela voinea

Adaugat in urma cu 2738 zile, 03 Iun. 2015

Adaugat de Beraria H

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 293

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .