poze concert jazz florin raducanu foundation art factory project
poze concert jazz florin raducanu foundation art factory project poze concert jazz florin raducanu foundation art factory project

Concert jazz - Florin Raducanu Foundation - Art Factory Project

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Septembrie 2010 20:30
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

seara de jazz la Tete-a-Tete

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill în colaborare cu „Florin Răducanu Foundation Art Factory Project” și Lucian Maxim prezintă miercuri 1 septembrie, de la ora 20:30, concertul jazz susținut de:

Călin Moraru - pian
Mihai Sebastian - saxofon tenor
Andy Avădănoaei - chitară acustică
Lucian Maxim - percuție


Prețul intrării: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463

Călin Moraru este pianist, creator de piese muzicale și profesor colaborator la liceul George Enescu din București. A absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, la specializarea Jazz, clasa Mircea Tiberian. În ultimul an de facultate, a lucrat cu prof. Florin Răducanu, care mai tarziu l-a inclus într-un proiect dedicat tinerilor talentați: Art Factory Project. În cadrul acestui proiect, Călin Moraru a cântat la Sibiu Jazz Festival 2009, alături de Florin Răducanu, într-o colaborare româno-olandeză în care a fost implicat saxofonistul Jasper Blom (un important muzician și profesor olandez de jazz care a studiat cu David Liebmann și Joe Lovano). După mai multe concerte în cluburile din țară, Călin Moraru are o activitate prolifică în anul 2010. Muzicianul este leader-ul trupei de acompaniament a elevei Suzana Lașcu, câstigătoarea premiului I la Galele Studențești Sibiu 2010 și face parte din Florin Răducanu Quintet, formula de promovare a CD-ului I Fell Free, produs de Florin Răducanu Art Factory Project alături de solista Elena Moroșanu. Acest CD a fost promovat printr-un concert care a avut loc în Piaţa Mică din Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Jazz, iar Călin Moraru apare în unele înregistrări de pe materialul mai sus amintit.

Andy Avădănoaei are numai 17 ani și este elev în clasa a XI-a la clasa de jazz a lui Florin Răducanu de la liceul George Enescu din Bucureşti. Prof. Florin Răducanu afirmă că este impresionat de progresul uimitor pe care Andy l-a facut în doar 3 ani, de când lucrează cu el. În luna mai 2010, Andy a participat la Galele Studenţeşti de Jazz Sibiu 2010 reușind să lase o impresie foarte bună atât juriului internațional cât și publicului meloman. În luna august 2010 Andy a cântat câteva piese alături de profesorul său, Florin Răducanu, la un club de jazz de pe Calea Victoriei din București, bateristul Eugen Nichiteanu fiind impresionat de tânărul chitarist. Andy Avădănoaei a participat la masterclass-ul susținut de către profesorul olandez Jasper Blom din cadrul Florin Răducanu Art Factory Project.Un viitor chitarist și muzician de jazz cu personalitate, simţ melodic de excepție, discernământ estetic, așa ni-l prezintă profesorul său, Florin Răducanu.

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Simfonică Radio din București. A câștigat secțiunea Revelația anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 și 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. În cariera sa, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp și Garbis Dedeian, iar în 2001 deschide cu un recital propriu concertul susținut de Chick Corea în București. Lucian Maxim a avut numeroase apariții ca percuționist/ilustrator muzical pentru diferite performanțe teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecești (prezentată în România, Franța, Scoția, Italia și Brazilia), în regia lui Andrei Șerban, regizor român stabilit în SUA.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 764
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
alexandra

Adaugat in urma cu 5008 zile, 31 Aug. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .