poze concert extraordinar jazz first beat next vibe cu lucian maxim si alex anastasiu
poze concert extraordinar jazz first beat next vibe cu lucian maxim si alex anastasiu poze concert extraordinar jazz first beat next vibe cu lucian maxim si alex anastasiu poze concert extraordinar jazz first beat next vibe cu lucian maxim si alex anastasiu

Concert extraordinar jazz fIRST bEAT nEXT vIBE cu LUCIAN MAXIM si ALEX ANASTASIU

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Septembrie 2010 20:30
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

seara de jazz la Tete-a-Tete

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită la concertul extraordinar de jazz fIRST bEAT nEXT vIBE, miercuri 15 septembrie, ora 20:30. Protagoniștii proiectului sunt muzicienii: LUCIAN MAXIM – percuție și ALEXANDRU ANASTASIU – vibrafon.

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463

"Originalitatea proiectulului fIRST bEAT nEXT vIBE, derivă din faptul că reprezintă o combinație specială între vibrafon și percuție, un mix unic între etno jazz și new jazz, precum și piese standard celebre. Proiectul poate lua forma unui veritabil recital de jazz, sau poate fi asociat unor evenimente culturale, cross-over între diverse arte (în cadrul unor vernisaje, expoziții, spectacole de teatru, dans, proiecții).
fIRST bEAT nEXT vIBE a fost susținut în diverse locații, bucurându-se de entuziasmul și aprecierea publicului. Aducerea în prim plan a unor piese cu teme folclorice, stilizate și transpuse pe ritmuri de jazz, reprezinta intenția interpreților-compozitori de a aprecia și de a prezerva filonul muzical popular românesc, a cărui valoare este certificată de însăși dăinuirea sa de-a lungul secolelor. În antiteză, dar fără a trasa o dihotomie, se află piesele moderne, new jazz, cu teme complexe, rafinate în consonanță cu complexitatea lumii omului modern. Piesele standard celebre reprezintă liantul, și vor fi întotdeauna pe placul iubitorilor muzicii de calitate.
Un proiect unic, complex, o interpretare de excepție a doi valoroși muzicieni: Alexandru Anastasiu și Lucian Maxim"
Lorena Seceleanu - www.snipermedia.ro

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Simfonică Radio din București. A câștigat secțiunea Revelația anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 și 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. În cariera sa, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp și Garbis Dedeian, iar în 2001 deschide cu un recital propriu concertul susținut de Chick Corea în București. Lucian Maxim a avut numeroase apariții ca percuționist/ilustrator muzical pentru diferite performanțe teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecești (prezentată în România, Franța, Scoția, Italia și Brazilia), în regia lui Andrei Șerban, regizor român stabilit în SUA.

Câştigător al bursei Yamaha în anul 2001, Alexandru Anastasiu a dobândit o pasiune specială pentru vibrafon. A fost angajat al Orchestrei Filarmonice Giurgiu, al Operei Naţionale Bucureşti și colaborator al Orchestrei de Cameră Radio, acum fiind membru al Orchestrei Naţionale Radio Bucureşti, ansamblu în cadrul căruia a participat la patru ediţii ale Festivalului Internaţional George Enescu. Implicat în multe proiecte, Alexandru este de asemenea un muzician de jazz, colaborând cu formaţii ca: Marius Popp Band, Nicolas Simion and The Wild Dogs, Andreea Pautza Band. Artistul și-a îmbunătăţit tehnica și cunoştinţele muzicale studiind cu Bogdan Băcanu și Peter Sadlo, participând la cursurile de măiestrie organizate la Mozarteum, Salzburg.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1448
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
alexandra

Adaugat in urma cu 4998 zile, 10 Sep. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .