poze concert demis roussos

Concert Demis Roussos

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Decembrie 2009 20:00
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Demis Roussos revine in aceasta iarna la Bucuresti pentru a sustine un concert unic inaintea sarbatorilor.

Solistul va interpreta piesele "Forever and Ever", "My Friend the Wind", "Zorba", "Goodbye, My Love, Goodbye", "Someday", "Lovely Lady of Arcadia", "My Reason", "Velvet Mornings" dar si "Silent Night", "Amazing Grace", "Ave Maria", "Mary's Boy Child".

Pretul unui bilet la concertul Demis Roussos va fi intre 80 si 250 lei in functie de categorie.

Cantaretul grec Artemios (Demis) Ventouris Roussos a facut parte din mai multe grupuri muzicale, incepand cu "The Idols", la varsta de 17 ani. A inceput sa aiba un numar mare de fani in 1968, cand s-a alaturat trupei de muzica rock progresiv "Aphrodite's Child". Vocea sa distinctiva, in stilul de opera, a ajutat la propulsarea trupei spre un succes international, succes notabil o data cu lansarea albumului "666″, care a devenit un fel de cult clasic.

Dupa desfiintarea "Aphrodite's Child", Roussos a continuat sa inregistreze cu fostul lui coleg de trupa, Vangelis. Cea mai de succes colaborare a celor doi a fost "Race to End", o adaptare vocala a temei muzicale din filmul de Oscar "Chariots of Fire".

Cariera muzicala solo a lui Demis a inceput cu melodia "We Shall Dance", care initial nu fost considerata de succes. A reusit, totusi, ca in anii ‘70 sa isi sustina performarile solo cu mai multe albume de hituri.

Artistul a reinregistrat toate hiturile sale in mai multe limbi, inclusiv japoneza, iar succesul sau a devenit cunoscut din Europa pana in America Latina, insa in Statele Unite singurul sau succes ramanand doar Discul de Aur pentru LP-ul "Demis" din 1982.

In 1989 a inregistrat "Young Love" in duet cu Drafi Deutscher, melodie ce a atins pozitia numarul 2 in cel mai celebru show de televiziune muzicala "ZDF Hitparade" din Germania. Anii ‘90 au fost chiar mai productivi pentru artist, Demis Roussos lansand "Insight", "Spleen","Immortel", "Serenade" si "In Holland".

Demis si-a continuat cariera muzicala inregistrand noi productii si sustinand turnee in tari ca Rusia, Dubai si Anglia, iar muzica lui a influentat chiar si filmele indiene. Fiind cunoscut ca un adept al religiei ortodoxe grecesti, este des invitat sa cante in mai multe biserici din Grecia si din lume.

In prezent, Demis Roussos se afla intr-o campanie de revenire spectaculoasa prin sustinerea unui numar de concerte, dar si prin pregatirea unui film bazat pe intamplari din viata artistului si produs de fiica sa Emily.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2339
Cuvinte cheie: demis , roussos , rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5333 zile, 13 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .