poze concert de gala i love puccini
poze concert de gala i love puccini poze concert de gala i love puccini

Concert de Gală – „I love PUCCINI”

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Mai 2019 19:00 - Luni 13 Mai 2019
Teatrul Național București, Sala Mare

Categorii: Muzica si Concerte

Fundația Calea Victoriei vă invită în 13 mai, ora 19:00, la Concertul de Gală „I love PUCCINI”, care va avea loc în eleganta Sală Mare a Teatrului Național București.

Talentatul dirijor Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra vor avea invitați doi soliști de operă excepționali – soprana Irina Iordăchescu și tenorul Florin Guzgă.

Publicul de toate vârstele este invitat să se bucure de spectaculoase arii și duete create de Giacomo Puccini, ultimul mare compozitor de operă italian, care ne-a oferit capodopere muzicale de o mare frumusețe, sensibilitate și originalitate: Boema, Tosca, Madama Butterfly, Turandot.

„Puccini poate fi considerat un fel de cheie de boltă a scriiturii de operă italiene, aşa cum Bach este cheia de boltă şi închizătorul a ceea ce a însemnat barocul muzical.”, afirmă dirijorul Tiberiu Soare în cartea sa dedicată operei. Pe 13 mai, vă invităm să gustați din frumusețea muzicii acestui compozitor remarcabil.

La finalul concertului, publicul va avea ocazia să se întâlnească în foaier cu dirijorul şi cu cei doi solişti, pentru a face fotografii şi a împărtăşi impresii despre concert. De asemenea, Tiberiu Soare va acorda autografe pe cărțile sale: „Pentru ce mergem la Operă” și „Nouă poveşti muzicale”.

Concertul de Gală „I Love PUCCINI” este al patrulea eveniment din seria „I Love Classics”, serie lansată de Fundația Calea Victoriei și dedicată marilor compozitori de muzică clasică și de operă. Primele trei ediții i-au prezentat pe W. A. Mozart, G. Verdi și P. I. Ceaikovski.
Biletele la Concertul de Gală „I love PUCCINI” pot fi cumpărate numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online.
Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, RFI România, România Liberă, Forbes România, Forbes Life, Unica, Psychologies, Cinemagia, Agerpres, Zile și Nopți, Bookhub, Ziarul Metropolis, Decât o Revistă.
---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Mai multe detalii: https://www.eventim.ro/ro/bilete/concertul-de-gala-i-love-puccini-bucuresti-teatrul-national-517350/event.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1217

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1856 zile, 28 Feb. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .