poze christmas rock fest la the silver church
poze christmas rock fest la the silver church

Christmas Rock Fest la The Silver Church

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 15 Decembrie 2013 - Luni 16 Decembrie 2013
Calea Plevnei, 61

Categorii: Muzica si Concerte

Christmas Rocks se transforma in Christmas Rock Fest!

Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în Silver Church. În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani.
Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri. În Silver Church vor răsuna, în prima zi de Christmas Rock Fest, piese memorabile care au marcat iremediabil muzica rock din țara noastră, precum „Ziua Vrăjitoarelor”, „Călare pe motoare”, „Dacă ploaia s-ar opri” sau „Aproape de voi”. În plus, Cargo va prezenta live și piesa al cărei videoclip a fost lansat pe 6 noiembrie, „A 5-a dimensiune”.În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal).
Phoenix Entertainment invită toți fanii rock-ului pe 16 decembrie în Silver Church la o petrecere de Crăciun sub egida „Christmas Rocks”, dedicată muzicii lor preferate. Pe scenă vor urca cunoscutul tobosar Mike Terrana alături de trupa sa nou înființată pentru o porție consistentă de piese în stilul clasic rock’n’roll, precum și îndrăgita formație Trooper. Evenimentul se anunță a fi cea mai tare petrecere de sfârșit de an, iar cei prezenți vor avea parte de numeroase surprize din partea organizatorilor. În spiritul lui Moș Crăciun, toți deținătorii de bilet vor primi un cadou special cu semnături originale. În plus, cei care își doresc să petreacă o noapte rock pe cinste trebuie să se grăbească în achiziționarea biletului deoarece primele 200 de bilete cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru un meet and greet cu Mike Terrana și Trooper .
Terrana Band
Mike Terrana este un toboșar foarte apreciat și este cunoscut în lumea întreaga datorită colaborării sale cu regina metalului finlandez Tarja Turunen, dar și cu alți artiști precum Steve Lukather, Tony Macalpine, Yngwie Malmsteen, Axel Rudi Pell, Masterplan, Gamma Ray sau Rage.
Biletele sunt disponibile la prețurile de 50 de lei (până pe 27 noiembrie), 60 de lei (în perioada 28 noiembrie - 15 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului.

Mai multe detalii: http://www.concerte-azi.ro/

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1207
popadriana

Adaugat in urma cu 3822 zile, 14 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .