poze cezar ouatu one voice show cinema patria

Cezar Ouatu - One voice show - Cinema Patria

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Noiembrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

VreauBilet.ro impreuna cu NEGRO 2000, Campion Broker si BES prezinta, in premiera absoluta in Bucuresti, cel mai original, carismatic si premiat artist roman crossover, Cezar Ouatu, intr-un show exceptional si electrizant, pe 24 noiembrie 2015, la Cinema Patria, ora 19:00. Alaturi de Corala Danielescu – dirijor, Valentin Gruescu si Pop Symphony Orchestra, condusa de Andrei Tudor.

CEZAR OUATU este, in prezent, cel mai original, carismatic si premiat artist roman crossover. Deosebit de inzestrat si versatil, cu o cariera impresionanta in opera internationala, Cezar a schimbat, cu succes, in 2015, registrul clasic cu cel comercial. Este castigatorul sezonului 7 si vedeta a editiei in derulare din showul top-rating,"Te cunosc de undeva", invitat in “Te pui cu blondele”, participant in „Splash – Vedete la apa”, „Star salvator”si in reality showul „Poftiti de va iubiti” (Antena 1). In 2014, a lansat CDul “Cezar – The Voice of Love” (CAT Music Romania) si a sustinut recitaluri in mai multe orase din tara: Bucuresti, Sibiu, Arad, Ploiesti, Suceava,Targoviste, iar recent, in Spania si Finlanda. Pe 3 decembrie va concerta, din nou, in Spania, la Costa Blanca.

Cunoscut si sub numele de CEZAR THE VOICE, artistul imbina specializarea de contratenor cu o muzica diversa, destinata publicului larg. Pe scurt, este un artist crossover, inzestrat cu o voce unica si un ambitus exceptional, capabil sa abordeze toate registrele vocale, de la bariton si tenor, pana la cel de contratenor, in cele mai diferite genuri muzicale: opera, pop-opera, dance, latino, rock-simfonic si jazz.Este o prezenta magica pe scena si un interpret complex, adulat de zeci de mii de fani din intreaga lume.


Reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest 2013, in Suedia, este considerat cel mai valoros contratenor al generatiei sale. A stralucit alaturi de legenda pop-operei mondiale, Andrea Bocelli, celebra soprana, Angela Gheorghiu si a fost aclamat de peste 20.000 de spectatori in concertul extraordinar sustinut impreuna cu acestia in 2013, la Bucuresti !

Numele sau este vizibil in toate topurile reprezentative: pe locul al saselea in preferintele publicului international, conform European Broadcasting Union, a fost declarat de Wiwi Bloggs cel mai ascultat interpret european, cu un numar record de vizionari pe You Tube, cel mai atragator si carismatic artist, Top Model Eurovision, adulat de zeci de mii de fani din intreaga lume, admirat si sustinut de celebritati ca Andrea Bocelli, Vangelis , Angela Gheorghiu, Nadia Comaneci, Bonnie Tyler si Loreen siapreciat pentru calitatile sale vocale si profesionalism de media prestigioase cum ar fi BBC, BILD si DER SPIEGEL.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1924
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3065 zile, 07 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .