poze bestmusic cu julie mayaya nicoleta nuca si lori

BestMusic cu Julie Mayaya, Nicoleta Nuca si Lori

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Iunie 2017 21:30
Hard Rock Cafe Bucuresti, Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

Julie Mayaya, Nicoleta Nuca si Lori aduc un trio de zile mari impreuna pe scena Hard Rock Cafe pe 29 iunie in cadrul unui show surpriza unde cele trei dive vor canta piesele care le-au facut celebre dar si cantece din repertoriul international.

Nu scapati aceasta colaborare inedita marca Global Records unde puteti vedea live trei voci care promit multe si despre care vom auzi multe, cat de curand !

Julie Mayaya

Julie Mayaya canta de la varsta de 5 ani si, desi este specializata in matematica si informatica, a ales sa isi dedice intreaga viata acestei pasiuni. In 2012, la sfatul prietenilor, Julie s-a inscris la concursul de talente Vocea Romaniei unde a lasat o tara intreaga fara cuvinte, castigand fara efort competitia si facandu-se remarcata in randul celor mai puternice voci feminine romaneste ale momentului.

Nicoleta Nuca

Cu o prezenta ce nu trece neobservata si un timbru vocal special, Nicoleta Nuca a lasat o impresie puternica la editia din 2014 a showului de talente X Factor. Dupa ce a incheiat cu succes concursul, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo ce i-a adus succes inca de primele single-uri lansate. Azi, piese precum "Nu sunt", "Castele de nisip", "Amintiri" sau "Insula" se afla in topul celor mai difuzate piese la radio.

Lori Ciobotaru

Loredana Ciobotaru, cunoscuta de catre public sub numele "Lori", este exemplul concret ca esentele tari sunt ascunse intotdeauna in sticlute mici. Dupa ce a luat cu asalt in 2013 concursul Vocea Romaniei, Lori Ciobotaru si-a continuat noua cariera solo si a lansat doua piese compuse de catre Carla's Dreams, "Sarutul" si "Aprinde-ma”. In prezent, Lori isi compune muzica si urmeaza sa lanseze piese in perioada urmatoare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 59 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 49 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 49 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1308
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2521 zile, 25 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .