poze basarabia rock winter

Basarabia ROCK Winter

Bucuresti , Bucuresti. Joi 13 Decembrie 2018 19:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 13 decembrie, ai 4 trupe de care SIGUR nu o să uiți vreodată.

Așa concert nu ai mai văzut, și nici nu vei mai vedea, 'pânâ când nu ni ti alături nouă'! Punk, heavy metal, alternativ, și hard rock o să curgă fără milă din toate boxele! Nu fi o brânză, alătură-te!

1000facez sunt 3 băieți mustăciosi ce poarta mândri titlul de underground band. În piesele lor poți auzi tot ce e mai bun din anii ’60-’70 fie ca e punk, reggae, rocksteady sau ska. Din 2013, acești crai de la rasarit Ciocana ne bucură urechile cu tot ce e posibil să te facă să dai din cap pe ritmuri de punk. Fii sigur că o să sari în sus, nu doar o să dai din cap la acest concert. (BTW, „Nu fi o brânză” este ruptă din piesa lor „Mare Brânză”).

The Wax Road a luat naștere în același 2013 și sunt un izvor de energie pentru toți cei care au fost influențați de rockul anilor ’60-’70. Dacă asculti Led Zeppelin, Jimmi Hendrix, Steve Gadd – locul tău pe data de 13 decembrie este în Quantic, alături de ei! Sunetul trupei îmbină elemente din hard rock, modern blues rock, garage rock, stoner rock si psychedelic rock.
P.S.: The Wax Road au câștigat premiul I la Posada Rock 2018, și sunt pregătiți să câștige și inimile voastre, so, don’t miss them

LEXEM este o trupă de rock alternativ care a fost formată în 2014 (oh no, nu, 2013 ca și ceilalti!) în București de către patru studenți basarabeni. Băieții țin foarte mult la mesajul transmis de fiecare piesă și continuă a duce tradiția rock-ului independent basarabean prin toată România. Riffurile memorabile, versurile de suflet și bisurile sunt cartea lor de vizită. Ah da, era sa uit – de data asta vă vor obliga să cântați împreună cu ei.

Ferrum. Hard & Heavy Metal Band este o trupă care nu lipsește de la cele mai importante evenimente rock din Republica Moldova, ca POT sau IN DA WOOD. Mai țineti minte solo-urile alea bune de trash-metal din anii ’80? E, ală e! Baieții sunt un generator de energie pozitivă și o să te facă să uiti de toate problemele pe care le ai (o da, the best cure for problems is the real thrash metal!)

Bilete:
-25 lei, presale până miercuri, 12 decembrie inclusiv -> https://goo.gl/cs3p6p
-35 lei, în ziua evenimentului

VINo sa te incălzești!
Din Basarabia vine scânteia rock-ului independent! Prin frig și viscol, adevăratul underground moldovenesc ajunge la București! Apropie-te de focul nostru și incălzește-ți oasele alături de The Wax Road, 1000Facez, LEXEM și Ferrum.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 579
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1975 zile, 31 Oct. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .