poze arcadia neurasthenia si engine driven cultivators in club b52

Arcadia, Neurasthenia si Engine Driven Cultivators in Club B52

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Martie 2014 20:00
Popa Tatu 4

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club B52 din capitala

Prima editie Urban Metal Fest va avea loc pe data de 6 martie, in Club B52 - situat pe strada 11 iunie, 50 - si ii are ca invitati pe:

Arcadia (IT) - groove/core metal
Prima incarnare Arcacdia a avut loc in 1996, doi ani mai tarziu a urmat si primul demo tape, iar in 1999 trupa a inregistrat un demo CD in urma caruia au obtinut si un contract cu labelul italian No Brain Records. Sub aceasta titulatura a fost lansat si primul album, Synth, un mix intre modern industrial metal si riffuri cu adevarat monolitice. Discul a fost promovat ulterior printr-un turneu international, inclusiv american - acolo unde trupa a avut ocazia de a concerta alaturi de nume legendare precum Obituary, Testament, Body Count sau Henry Rollins.
Cel mai nou album, Roy Philip Nohl, a avut si el parte de o promovare intensa. Turnee europene, concerte impreuna cu Six Feet Under, Illdisposed, Napalm Death sau Agnostic Front. O astfel de expunere a adus trupei si un contract cu Bruchstein Agency, fapt pentru care Arcadia a ajuns sa cante in toata Europa, impreuna cu cele mai mari nume din industrie. Pe 6 martie, Arcadia ajung la Bucuresti!

Neurasthenia (IT) - thrash metal
Denumiti initial 'Animalator', trupa a luat nastere in 1996, iar in perioada 2001-2002 au fost lansate doua demouri: Thrash Metal si What Fuckin Happens?. Membrii trupei s-au reunit in 2004 pentru a pune bazele proiectului Neurasthenia, titulatura sub care au inregistrat si primul demo, Full Force Of Thrashers. A urmat un prim disc promo de cinci piese - Return under Neurasthenia - disc ce a pavat drumul pentru primul material full-length, Possessed, lansat sub egida Division Records. Albumul a fost promovat si in cadrul unor showuri alaturi de Municipal Waste, Exodus, Hatesphere, Forbidden, Behemoth sau Amon Amarth.
Trupa a semnat in 2009 un contract cu My Graveyard Productions, iar casa de discuri a decs sa relanseze primul album - Possessed - alaturi de doua clipuri video. Materialul a fost promovat printr-un turneu european alaturi de Flotsam & Jetsam si Exciter.

Engine Driven Cultivators (IT) - thrash metal
Grupul italian a luat nastere in primavara anului 2002, intentia fiind una clara: old style thrash metal. Trei ani mai tarziu a fost lansat si primul album full-legnth - Ratttletrap - promovat printr-o serie de concerte europene in vara aceluiasi an. In 2008 au urmat inregistrarile pentru un nou album, Helly Gator, iar in 2011 trupa s-a intors cu un alt material full-length, Back From The Drainpipe.

Pretul unui bilet este de 20 de lei. Alte confirmari urmeaza in urmatoarea saptamana.

Afterparty cu Buvnitz.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 667
popadriana

Adaugat in urma cu 3684 zile, 25 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .