poze spectacole in premiera arti ti consacra i i tinere valori
poze spectacole in premiera arti ti consacra i i tinere valori poze spectacole in premiera arti ti consacra i i tinere valori

Spectacole în premieră, artiști consacrați și tinere valori

Bucuresti , Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2014 20:00 - Vineri 24 Ianuarie 2014
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

În noua stagiune, vă invităm să redescoperiți adevărata valoare a actului artistic prin reprezentații de calitate ce ating toate formele artelor spectacolului, de la balet sau dans contemporan la piese de teatru, concerte de jazz, folk sau de muzică clasică. Artiști cunoscuți și îndrăgiți de publicul autohton, precum și artiști tineri care surprind prin talentul și amprenta singulară pe care o imprimă jocului lor scenic vă așteaptă la ,,teatrelli: theatre, music and more’’, începând cu luna ianuarie.

Atât cei care s-au transformat în vizitatori fideli ai sălii, cât și cei care nu au reușit încă să-i calce pragul, pot regăsi atmosfera intimă și experiența artistică unică prilejuită de fizionomia sălii, care parcă anulează distanța fizică dintre spectator și artist. Astfel, într-un cadru primitor și cald, spectatorii pot savura o ceașcă de cafea sau de ceai, bucurându-se, în același timp, de profunzimea și frumusețea actului artistic ce prinde contur în fața lor.

Luna ianuarie reunește la ,,teatrelli: theatre, music and more’’ nume mari ale scenei românești, printre care îi amintim pe Răzvan Mazilu, Dan Tudor, Ovidiu Cuncea, Afrodita Androne, Rodica Popescu-Bitănescu, Vivian Alivizache și Tania Popa și va aduce pe scenă, în premieră, prima producție proprie a sălii teatrelli, piesa ,,Trași la xerox’’ în regia lui Dan Tudor.

BAROCK, prima reprezentație din noua stagiune, invită publicul bucureștean în data de 22 ianuarie, la ora 20:00, la un spectacol coregrafic unic, „ca o joacă”, ce îi are în distribuție pe Răzvan Mazilu, Judith State, Andrea Gavriliu, Horia Crișovan – chitară, Mihail Grigore - violoncel. Reunind sub același titlu două stiluri muzicale diferite, aproape antagonice, cu Bach într-un colț al scenei și Metallica în celălalt, protagoniștii vor da naștere unor legături primejdioase născute din pasiunea pentru muzică.

Joi, 23 ianuarie, tot de la ora 20:00 ne îndreptăm atenția către alt mod de expresie artistică: teatrul. Dan Tudor va juca în premieră în piesa regizată tot de el, ,,Trași la xerox’’, o adaptare comică dupa Vasili Suksin. Comedia, savuroasă prin schimbările de situație și imprevizibilul faptelor, prezintă modul disperat în care un regizor de film „ajutat” de propria secretară încearcă să facă actor profesionist dintr-un om simplu, ,,de la țară’’. Lucrurile scapă de sub control când „băiatul de la țară”, ales pentru a interpreta rolul principal în film, are păreri juste despre logica scenariului.

Iubitorii de muzică clasică reinterpretată modern sunt așteptați vineri, 24 ianuarie, la un concert inedit susținut de Classic Beat Orchestra: „Light up the classics”. Mischa Simeonov, fondatorul și liderul proiectului, a venit cu ideea de a îmbina muzica clasică cu ritmuri moderne pur întâmplător, improvizațiile fiind elementul distinctiv al fiecărui concert ce devine, astfel, un eveniment unic. Îi puteți asculta pe Mischa Simeonov la pian, Emanuel Vots - violă, Gabriel Cîrcea – percuție, Mihail Grigore – violoncel vineri, de la ora 20:00.
Detalii despre spectacolele din noua stagiune, puteți găsi pe site-ul www.creart.ro la secțiunea teatrelli.

Biletele pot fi achiziţionate la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7 (Program – L: Închis; Ma-Mi : 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: Închis. Tel.: 0723 057 440), cât și prin rețeaua de bilete Eventim.ro.

Mai multe detalii: http://creart.ro/teatrelli/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 832

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3739 zile, 23 Ian. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .