poze seri de jazz i confesiunile lui radu beligan la sala teatrelli
poze seri de jazz i confesiunile lui radu beligan la sala teatrelli poze seri de jazz i confesiunile lui radu beligan la sala teatrelli

Seri de jazz și confesiunile lui Radu Beligan la sala teatrelli

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Noiembrie 2013 20:00 - Sâmbătă 30 Noiembrie 2013
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Recent inaugurata sală ,,teatrelli: theatre, music and more’’, din incita sediului creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, continuă seria spectacolelor dedicate fenomenului artistic și cultural de calitate.

Joi - 28 noiembrie de la ora 20:00, iubitorii de jazz se pot delecta cu recitalul ,,Autumn Serenade’’ susținut de Cristian Soleanu Trio, band ce îi are în componență pe Cristian Soleanu (saxofon), Alexandru Man (chitară) și Răzvan Cojanu (basist). Invitatul special la eveniment este Nadia Trohin, fostă studentă a Universității Naționale de Muzică din București, recunoscută pentru recompunerea în ritmuri de jazz, alături de pianistul și compozitorul Mircea Tiberian și de bateristul german Maurice de Martin, a câtorva piese interbelice celebre precum ”Du-mă acasă, măi tramvai” sau ”Vrei sa ne-ntâlnim sâmbătă seara’’. Prețul biletului este de 29 lei.

Seara de vineri, 29 noiembrie, o petrecem în compania maestrului teatrului românesc Radu Beligan și a destăinurilor sale, reunite sub titlul sugestiv ,,Confesiuni despre artă și viață’’, reprezentație ce va începe la ora 20:00. Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții. Prețul biletului este de 57 lei.

Seria spectacolelor din acest weekend va fi închisă sâmbătă seara printr-un
Recitalul de Jazz ,,Handmade Blues’’, album ce reprezintă cea mai recentă colaborare dintre Vali „Sir Blues” Răcilă cu pianistul Raul Kusak. Despre muzica lui Vali „Sir Blues” Răcilă specialiștii spun că se apropie de sunetul blues-ului de acum o sută de ani, de pe plantațiile de bumbac din America de Sud. Vă așteptăm pe 30 noiembrie, de la ora 20:00 să ne bucurăm de vibrațiile jazz-ului celor doi artiști remarcabili. Prețul biletului este de 29 lei.

Despre teatrelli - theatre, music & more

Având o capacitate de 72 de locuri, cu o ambianță chic și primitoare, „teatrelli – theatre, music & more” se distinge în capitală ca o locaţie artistică de confort sofisticat. Prin aerul de intimitate, „teatrelli – theatre, music & more” își propune să ofere bucureștenilor un spațiu multicultural valoros.
Situată central, în Piața Alexandru Lahovari nr.7, la câțiva pași de Piața Romană, sala „teatrelli – theatre, music & more” va găzdui în fiecare joi, vineri și sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans.
Biletele pot fi achiziţionate la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7 sau online (prin reţeaua de bilete Myticket.ro).

Despre creart

- creart Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, întemeiat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică. Activitatea instituției gravitează în jurul promovării și punerii în valoare a turismului cultural de interes local, a meșteșugurilor, obiceiurilor, tradițiilor populare și a valorilor culturale românești dar și în jurul stimulării creativității în toate genurile culturale: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.

Mai multe detalii: http://creart.ro/evenimente/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 945

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3776 zile, 26 Nov. 2013

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .