poze concert alexandra usurelu la palatul ghika

Concert Alexandra Usurelu la Palatul Ghika

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Aprilie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Seara de concert la Palatul Ghika din capitala

Pe 17 aprilie, de la orele 20.00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă și prestațiile scenice de excepție, prin calitatea muzicii și a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena Palatului Ghika într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special și va fi însoțit de videoproiecții și lumini, nelipsind nici invitații surpriza, două nume mari ce au făcut istorie în muzica romanească.
Într-un proiect mult așteptat, alături de compozitorul și producătorul Bobby Stoica (ex-Voltaj), pianistul argentinian Mariano Castro, ce are două nominalizări la premiile Latin Grammy împreună cu trupa sa Narcotango, de succes mondial, Adrian Flautistu, un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului și a muzicii pop, și apreciatul percuționist Dan Incrosnatu, Alexandra, numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României”, îi invită pe ascultători într-o lume paralelă.
Totodată, în cadrul concertului susținut, Alexandra va lansa noul single „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica), un cântec cald însoțit de un clip pe măsură, filmat în Brazilia, în statul Bahia. Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că "nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți".

În sonorităţi de swing şi groove, concertul Pascal Moods reda euforia, dar şi melancolia folclorului românesc. „În compoziţiile mele de jazz există invariabil un orizont mioritic", spunea saxofonistul Nicolas Simion. Universul muzical al lui Nicolas Simion, care îmbină sonorităţile muzicii contemporane cu ritmurile folclorului românesc şi energia interpretativă, îl recomandă drept unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi şi compozitori de jazz de origine română din lume.
Colaborand inca din 2009 pentru albumul Transylvanian Jazz, Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciati si rafinati chitaristi de jazz din Romania, va reprezenta, in tandem cu Nicolas Simion, garantia unei seri memorabile.

Bilete:
VIP Pret normal 98,00 RON
Standard Pret normal 48,00 RON

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/

Pret bilet: 48 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3670 zile, 03 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .