poze musical povestea florii soarelui
poze musical povestea florii soarelui poze musical povestea florii soarelui

Musical „Povestea Florii-Soarelui”

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 Mai 2021 18:00 - Duminică 23 Mai 2021
Palatul National al Copiilor: Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

„Povestea Florii – Soarelui”, în weekendul 22-23 mai, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor

La TEATRUL MUZICAL AMBASADORII, programul lunii mai continuă cu „Povestea Florii – Soarelui”, un musical plin de culoare, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic, ce va fi prezentat publicului în zilele de sâmbătă 22 mai, de la ora 18.00 și duminică 23 mai, de la ora 11.00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.
Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia este conturată de Alis Gheorghe.
În scenă evoluează actorii Natalia Dragomir și Bogdan Șerban, în calitate de povestitori, alături de Grupul Vocal “Ludovic Spiess” compus din: Andreea Bucur-Blidariu, Octavian Ene, Ioana Iordănescu, Silviu Alexandru Mihăilă, Camelia Cuzub, Sergiu Neamțu, Jennifer Dumitrașcu, acompaniați la pian de Andrei Ștefan Racu. Membrii baletului TMA întregesc tabloul spectacolului: Daniel Goliță, Doru Farmazon, Alexandru Mălăeru, Octavian Iuga, Monica Andreea Cosma, Constantin Chița, Carmen Mărgărit, Silvia Ionașcu, Remus Tegzeș.
Spectacolul spune povestea unei iubiri ai cărei protagoniști sunt personaje de legendă, transpuse în lumea satului românesc: strălucitoarea Luna, o fiică de împărat neasemuit de frumoasă și mândrul Soare, un fecior chipeș, harnic, înțelept și plin de curaj. Cei doi trec prin multe încercări, luptând pentru dragostea lor.
„Povestea îi învață pe copii că tot ce este frumos și bun se dobândește prin muncă și luptă, dăruire și sacrificiu, înțelegere și iubire. Și, mai ales, ne învață pe toți că lumina, binele, iubirea, speranța clădesc omul adevărat, viu și puternic, dar blând și bun”, afirmă Adrian Naidin.
Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Ticketstore.ro: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile). Prețul unui bilet este 10 lei.
Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, GOKID, Spotmedia, Revista Femeia, Revista Mami.
Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Palatului Național al Copiilor va funcționa la capacitate de 50%, cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public. Regăsiți regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor aici: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid .

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII este cea mai tânără instituție publică de spectacole și concerte, aflată în subordinea Ministerului Culturii, al treilea ansamblu artistic dedicat copiilor și tinerilor fondat în 2019 de criticul muzical Smaranda Oţeanu-Bunea, după Opera Comică pentru Copii și Teatrul Stela Popescu.
TMA își desfășoară activitatea la Palatul Național al Copiilor din București. Obiectivul său este promovarea valorilor muzicale și coregrafice românești și universale, în țară și în lume. Repertoriul instituției este divers, cuprinzând spectacole de operă, balet, musical, folclor.

Mai multe detalii: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 359
nicoleta ion

Adaugat in urma cu 1045 zile, 18 Mai. 2021

Adaugat de evenimenteanm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .