poze sushitech label night

SUSHITECH LABEL NIGHT

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Iunie 2015 22:00
Str. Dr. Constantin Istrati nr.1

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

5 iunie înseamnă Sushitech Label Night, unde ABSOLUT COLOR aduce Berlinul la București alături de Efdemin, Delano Smith și Yossi Amoyal, în cadrul Decade Tour. La Halele Carol, label-ul berlinez Sushitech convoacă la 10 ani de la fondare trei DJ-i complementari din generații muzicale succesive și colțuri diferite ale lumii. Parte a Sushitech din 2009, Delano Smith continuă să revoluționeze arta mixajului care a pus bazele Detroit house-ului. Alături de el, Efdemin, rezident al Panorama Bar, propune o renaștere melodică a sferei dance electronica, ale cărei frontiere le forțează cu orice ocazie. Animați de aceeași pasiune ardentă pentru techno și house, cei doi vor împărți scena pe 5 iunie cu fondatorul casei de discuri Sushitech Yossi Amoyal. Originar din Israel, tânărul este caracterizat de o viziune profund afectivă asupra producției muzicale. ABSOLUT COLOR completează seara cu producătorul local Romansoff, aflat în spatele label-ului exclusiv pe vinil Raw Tools. Sushitech Label Night începe la ora 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

SUSHITECH RECORDS

http://sushitech.com/
https://soundcloud.com/sushitech
https://www.facebook.com/Sushitech
https://www.youtube.com/user/Sushitech

Fondată și condusă de tânărul producător Yossi Amoyal, Sushitech este o notorioasă casă de discuri din Berlin. La zece ani de la înființare, Sushitech înseamnă un colectiv de prieteni și artiști din diferite zone ale lumii, uniți de aceeași dragoste vizionară pentru techno și house. Sunetul Sushitech, ilustrat prin techno și deep house cu influențe dub, este destinat în primul rând pasionaților de dans, dar nu numai. Împreună cu familia de artiști creată în jurul acestui label, au loc colaborări cu o colecție de artiști și remixeri, în ideea de a crea în mod continuu ceva nou și interesant. Mai mult, casa de discuri lucrează cu designerul interior Kerry Roper, împreună cu care și-a propus ca misiune să creeze o călătorie fonetică și vizuală pentru publicul Sushitech.

EFDEMIN
SUSHITECH RECORDS / DIAL / naïf
Berlin, DE

http://ostgut.de/booking/artist/efdemin
https://www.facebook.com/efdemin
https://soundcloud.com/efdemin

Să ni-l imaginăm puțin pe Efdemin în spatele pupitrului de DJ: permanent în mișcare, gesticulând sălbatic, chicotind și dansând în timp ce caută febril și neîncetat prin colecția sa de viniluri. Seturi sale reușesc să treacă auditoriul prin dulce reverie, seriozitate totală și pură încântare, totul cu cele mai clasice piese house și techno. Berlinez prin alegere și parte din valoroasa gașcă Sushitech, Efdemin dă absolut tot prin muzica lui, presărată la fiecare pas cu cele mai plăcute surprize. Datorită producțiilor sale și, în special, prezenței sale constante și remarcabile ca DJ, Efdemin este cu siguranță unul dintre cele mai independente, versatile și inspiraționale personaje de pe scena contemporană de club.

Frapante și tumultoase, producțiile lui Efdemin fascinează. Calmă, rece și studiată, muzica produsă de el la Sushitech este infuzată cu obscuritate elegantă, frumusețe discretă și lejeritate molipsitoare. Cu albume complete și versiuni de 12 inch, remixuri sale, proiectul ”Pigon”, realizat împreună cu RNDM, sau piesele sale ambientale lansate sub numele său real, Efdemin se simte ca acasă jucându-se în diferite cercuri muzicale. Parte atât din lumea artei, cât și din universul techno, el oscilează fără efort între citate inteligente din cultura pop și universul Sun Ra. Tezaurul sonic reprezentat de cel de-al doilea album al său, ”Chicago”, completează arta lui Efdemin, la fel ca și funk-ul eliberat în ”Just A Track”, tensiunea din ”Acid Bells” sau sinceritatea crasă din ”Bergwein”. Dovadă este casa sa de discuri, Naif Label, care jonglează la perfecție cu toate aceste gesturi și dorințe, fiind o rampă de lansare pentru prietenii și aliații muzicali ai artistului.

Inițial format de caracterul definitoriu al scenei de club din Hamburg, el urmează cursurile facultății de muzică și artă din Viena, ajungând chiar să lucreze ca jurnalist de muzică. De la sosirea sa în Berlin și până în prezent, marcată de intrarea în familia Sushitech, Efdemin a devenit un stâlp de rezistență muzicală pentru zilele și nopțile petrecute în clubul-etalon Berghain. Aici însă nu este singurul loc în care activitatea sa de DJ, descrisă ca o combinație între melodic techno din Detroit, house clasic american și propria renaștere muzicală, face pe placul publicurilor insațiabile de dans. Efdemin s-a bucurat de un feedback excelent pe tot continentul european, arta sa fiind în mod constant adaptată temporal și spațial.

DELANO SMITH
SUSHITECH RECORDS / MIXMODE RECORDINGS
Detroit, US

http://tsa-artists.com/artists/delano-smith
https://soundcloud.com/mixmodedetroit
https://www.facebook.com/pages/Delano-Smith-Detroit-Official-DJ-Page/134478569943928

Delano Smith a ajuns ultimul personaj mitic din generația de aur care a pus bazele Detroit House-ului. Dacă genurile house și techno ar fi fost știrbite de influența sa, ne-am uita acum la un peisaj muzical foarte diferit și mult mai tern. Lansându-se într-un moment în care lumea tocmai descoperea influența pe care un DJ o poate avea, Smith și-a croit drumul spre vârf într-o scenă dură și împânzită de talent. Sub îndrumarea marelui Ken Collier, seturile sale timpurii, infuzate cu soul, disco și sunete electronice proaspete, au vrăjit generațiile care au urmat după Detroit house și techno.

Povestea lui Delano Smith este lungă și tumultoasă, mergând în paralel cu evoluția muzicii, dar și societății în general, ca parte din lumea modernă. Procesul de adaptare la muzică nouă nu a fost dificil pentru Delano, el continuând să facă ceea ce a făcut dintotdeauna, construind seturi perfect programate cu piese eterne, caer au același efect ucigător pe ringul de dans. Perfecționându-și stilul la finalul anilor '70, când cultura de party era în fază incipientă, Delano a ridicat ștacheta foarte sus într-un mediu deja foarte competitiv. El este însă artistul care a reușit să scrie un nou capitol în muzica dance modernă.

Drumul spre Europa a început cu seriile de compilații lansate la casa de discuri londoneză ”Third Ear” alături de gașca Detroit Beatdown, formată împreună cu Norm Talley și Mike ‘Agent X’ Clarke. Colecția de piese semnate de trio-ul fantastic au fost primite cu ovații, generând extrem de multe solicitari din partea cluburilor europene. După succesul răsunător din State, seturile din cluburile de top din Europa au completat activitatea oricum variată a producătorului. Trasând o axă între America și Europa, Delano a devenit parte din casa de discuri berlineză Sushitech în 2009, odată cu întâlnirea sa cu Yossi Amoyal într-un loc predestinat, Panorama Bar, clubul care ajunge să le definească o latură a prieteniei.

După o serie de EP-uri geniale, lansarea LP-ului ”Odyssey” în 2012 a generat o explozie colectivă în lumea muzicii tech house. Împrăștiind single-uri pe tot mapamondul, albumul a dat naștere unei multitudini impresionante de remixuri. După imense valuri făcute cu albumul său de debut, în 2014 Delano revine cu materiale mai ”dark” și cu puternică aromă dub, disponibile doar pe vinil și cu un feedback foarte bun. Cu un set live fascinant, unul dintre magii ”Sushitech” revine și la propria casă de dscuri, Mixmode, continuând să facă vrăji la cele mai ”hot” evenimente de pe scena underground. Astfel, personalitatea acestui veritabil artist ajunge să fie aproape completă.

YOSSI AMOYAL
SUSHITECH RECORDS
Berlin, DE

http://solid-am.com/artistdetail.php?id=84
https://www.facebook.com/amoyalyossi
https://soundcloud.com/sushitech

Născut în 1984 în Israel, Yossi Amoyal a văzut muzica dintotdeauna ca o parte integrantă din viața sa, fiind înconjurat de la o vârstă fragedă de muzicieni - tatăl trompetist și fratele un mare un pianist clasic și compozitor. La vârsta de șapte ani, Yossi descoperă muzica rock și începe să cocheteze cu tobele, acest moment marcând începutul unei călătorii foarte frumoase în lumea sonică.

Pășind în universul electronica la 15 de ani, odată cu descoperirea sunetelor create de Saint-Germain și The Orb, Yossi a găsit în interiorul lui o dorință intensă de a împărtăși pasiunea pentru muzică cu mentori de la care poate învăța tainele mixajului. Motivația lui nu a fost niciodată să devină un DJ foarte faimos sau să câștige averi peste noapte cu producțiile sale, fiind atras mult mai mult de scena underground de club. După câțiva ani de mixat, Yossi începe să lucreze la producțiile proprii în Ierusalim și Tel Aviv, devenind editor la Radio Ierusalim.

În 2004, el se mută la Londra și, fără să stea foarte mult pe gânduri, își deschide în scurt timp două case de discuri, Sushitech și Pariter, în ideea de a produce muzica apropiată de sufletul său. Din acel moment, Yossi lucrează cu o mulțime de artiști-etalon, cum ar fi Carl Craig, Kerri Chandler și Baby Ford, dezvoltându-și viziunea sa artistică cu care să poată contribui într-un mod relevant la evoluția muzicii.

Stabilit în prezent la Berlin, Yossi mixează prin toată Europa, face cu o plăcere incredibilă munca sa de studio și încearcă să reinvestească toate gândurile și sentimentele sale în muzică. Pasiunea cu care lucrează provine și din bucuria incomensurabilă pe care i-o produc toți artiștii cu care s-a anturat de-a lungul celor 10 ani de Sushitech, devenți o familie care reușește să scoată ce este mai bun din el pe plan personal și profesional. Atât ca DJ, cât și ca producător, Yossi încearcă în premaneță să învețe și să creeze ceva nou, din dorința de a exprima cât mai fidel prin muzică viziunea sa artistică.


LINEUP
EFDEMIN
DELANO SMITH
YOSSI AMOYAL
ROMANSOFF


BILETE

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la contact@coloring.ro.


DETALII

Data: Vineri, 5 iunie 2015
Ora: 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locație: HALELE CAROL
Adresă: Strada Doctor Constantin Istrati nr.1
Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro
Informații: mihai@coloring.ro


LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1433959723589023/


PARTENER:

Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania


SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn

Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO

Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica
PARTENERI MEDIA:

121.ro, 24 FUN, 1 Music Channel, Advice Students, Alltime Clubbing, Anyplace.ro, Best-Event.ro, Bestmusic.ro, Bucharest-Tips, DJSets.ro, GetLokal.ro, IConcert.ro, InfoMusic, MusicAddict.ro, MusicNights.ro, OrasulM.eu, Port.ro, Revista Atelierul, Revista IQool, Revista Sunete, ROEvents, Ziarul Ring, Sapte Seri, Student din Provincie, UZR.ro, Sekazone.ro, Urban.ro, URBN Concept Store, PartyTRCKR.com, VinSiEu.ro, Zile si Nopti

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial
http://instagram.com/color.officialpș
http://youtube.com/ColorOfficial
http://soundcloud.com/ColorOfficial
http://vimeo.com/colorofficial
http://twitter.com/colorofficial

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1433959723589023/

Pret bilet: Card Color

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1360
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 3319 zile, 25 Mai. 2015

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .