poze revelion we dance la world trade center

Revelion We Dance la World Trade Center

Bucuresti , Bucuresti. Luni 31 Decembrie 2012
World Trade Center Bucuresti

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

We Dance conteaza pe Dj W!ld, Kenny Larkin, Sascha Funke, Saschinne, Mendo si Zece pentru noaptea de la cumpana dintre ani, locatia fiind World Trade Center din Bucuresti.

Una dintre optiunile de Revelion pentru bucuresteni sau cei care doresc sa petreaca revelionul in Bucuresti, este la WTC Bucuresti, cu un line-up format de catre organizatorii de la We Dance din componentul Cocoon, Dj W!ld, acompaniat de catre Kenny Larkin si Mendo reprezentantii Cadenza (Kenny Larkin fiind invitatul special la Nights Awards 2010 @ Kristal Club), si proiectul german Saschinne, compus din Julienne Dessagne & Sascha Funke.


Francezul Dj W!ld, este unul dintre rezidentii Circo Loco care de curand a debutat in cadrul petrcerilor WMC si Sonar, in urma carora se spune ca este unul dintre cele mai noi si interesante talente de pe scena clubbing.

Francezul va ajunge in Romania dupa ce va performa la "The Robsoul Christmas Showcase" impreuna cu Phil Weeks si Chris Carrier la Village Underground din Londra.

Americanul Kenny Larkin si-a inceput cariera muzicala in 1990, atras de muzica electronica prezenta in cluburile din Detroit precum: Music Institute, The Shelter, The Majestic Theatre si The City Club. In 1992 infiinteaza propriul label, Art Of Dance iar in 1994 Larkin si-a conturat sound-ul publicand la Warp Records primul sau album: Azimuth, considerat de presa de specialitate drept unul dintre cele mai bune albume techno al tuturor timpurilor.

Ultimii ani pentru Larkin au fost foarte solicitanti el fiind inclus in rosterul Cadenza, prezent in pupitrul multor festivaluri si cluburi de renume, printre care si EXIT Festival 2012 - Dance Arena, unde efectiv a rupt.

Mai multe detalii: http://www.nights.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4165 zile, 29 Nov. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .