poze hospitality romania 2014 logistics fred v grafix s p y

Hospitality Romania 2014: Logistics, Fred V & Grafix, S.P.Y.

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Septembrie 2014 10:00
Arenele Romane, Cutitul de argint 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Hospitality Romania 2014: Logistics, Fred V & Grafix, S.P.Y., MC Dynamite

arena dnb prezinta

HOSPITALITY ROMANIA 2014
cu LOGISTICS, S.P.Y si FRED V & GRAFIX

---------------------------------------

Biletele in avans sunt 30 lei (disponibile la magazinul Boarder's din Bucuresti, adresa aici: https://www.facebook.com/boarders.boarders), iar la poarta in seara petrecerii vor fi 40 lei.

---------------------------------------

Eveniment cu acces 16+

---------------------------------------

Dupa pauza estivala, incepem sezonul rece cu un party exploziv, marca Hospitality. A treia editie Hospitality @ arena dnb ii are ca invitati pe unii dintre cei mai iubiti artisti ai label-ului din noul val - Fred V & Grafix, cat si un veteran al scenei – Logistics, si una dintre cele mai rapide ascensiuni muzicale din ultimii ani – S.P.Y.


Logistics a crescut cu o dieta compusa in egala masura din compozitii downtempo bazate pe chitara, cat si pe ritmuri de drum and bass, o pasiune care a luat amploare datorita LP-ului Full Cycle – “Music Box” . Frate mai mic al lui Nu: Tone, Matt Gresham a devenit in timp unul dintre cei mai prolifici producatori ai label-ului Hospital. Artist exclusiv Hospital inca din 2004, Logistics a devenit cunoscut prin imnuri ca “Together”, “Space Jam”, “The Trip”, “Release The Pressure” si prin stilul sau care facea legatura intre liquid funk si un drum and bass dansabil, dancefloor-oriented. Influenta sa a fost recunoscuta de nume veterane ale scenei, ca Andy C si Friction, iar creatiile sale au contribuit enorm la formarea sound-ului modern Hospital. LP-ul de debut “Now More Than Ever” din 2006 continea numarul record de 24 de piese, si a devenit intre timp un disc clasic al genului, validat si de premiul “Best Album” la 1xtra Bass Awards. Au urmat “Reality Checkpoint” (2008) si “Crash Bang Wallop” (2009), albume care au continuat sa modeleze trendurile drum and bass-ului de-a lungul anilor. In 2012 a intrat in studio alaturi de fratele Nu:Tone, producand piese atat pentru proiectul propriu cat si ca duo sub numele Nu:Logic. Rezultatul se numeste “Fear Not”, lansat in 2012, care marca o maturizare muzicala a artistului. Mai tarziu, eforturile combinate cu ale fratelui sau au dus la LP-urile “Morning Light” si “Everlasting Days”, reunind elementele esentiale ale stilurilor celor doi intr-o fuziune de drum and bass soulful. Dupa doi ani in care s-a dedicat altor proiecte, Logistics revine in forta in 2014 cu noul album denumit sugestiv “Polyphony”. Release-ul contine 12 piese noi in stilul clasic Logistics si Hospital, plin cu piano chord-uri optimiste, bassline-uri euforice si vocale atmosferice. Printre colaboratori se numara atat talente noi ca Hugh Hardie si Maduk, cat si producatorul veteran Sonic, vocalii Will Robert si Lifford si, desigur, fratele Dan Nu:Tone. In cel de-al 18-lea an de Hospital, Logistics revine cu un album de drum and bass organic si pur, care aduce aminte de radacinile genului, tinandu-ne in acelasi timp ancorati in scena muzicala actuala.


Stramutat din Sao Paolo in Londra acum 11 ani, S.P.Y nu a pierdut nicio secunda si a devenit in scurt timp un nume popular in scena drum and bass din Marea Britanie. Dupa doar 6 luni de lucru cu echipamente de baza, talentul innascut al lui S.P.Y. pentru productie i-a adus primul release semnat la Metalheadz in 2005, urmat de unul la sublabel-ul Hospital, Medschool in 2006. Atunci a inceput sa colaboreze cu nume consacrate ale scenei ca Marcus Intalex, Total Science, Kasra si DJ Marky si a lansat piese la label-urile de capatai ale genului Soul:R, Digital Soundboy si Innerground. Talentul i-a fost confirmat atunci cand Friction a inclus cinci din piesele sale pe compilatia MoS, in timp ce Andy C a ales patru piese pentru al sau “Nightlife”. In 2011-2012 S.P.Y. si-a continuat calatoria muzicala versatila cu piese lansate pe Ram Records, Metalheadz, Critical, Shogun si Spearhead – perioada in care a aparut imnul “By Your Side”. Nu s-a dat inapoi nici de la remixuri, fiind cautat de nume ca Deadmau5, Claude von Stroke, LTJ Bukem, Chase & Status, Delilah, Zinc ft MS Dynamite, in timp ce varianta sa la piesa “In The Waiting Line” a celor de la Zero7 a devenit semnatura din seturile sale live. In 2012 s-a alaturat familiei Hospital, iar LP-ul de debut “What The Future Holds” i-a adus recunoasterea si support-ul binemeritat, fiind premiat cu “Best Album” la Drum & Bass Arena Awards. A urmat un turneu intens in Statele Unite, Canada, Rusia, Asia, Noua Zeelanda si, desigur, Europa. In 2013 S.P.Y. a fost ocupat din nou cu turnee in jurul lumii, facandu-si aparitia pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa. In paralel i-a remixat pe James Zabiela si Chris Malinchak si a fost ales, alaturi de London Electricity si Diane Charlemagne, sa scrie theme song-ul pentru Street Child World Cup 2014. Tot in 2014 Carlos ne duce “Back to Basics” prin cel de-al doilea LP al sau. Lansat in doua parti in cursul anului, albumul este inspirat din sonoritatile mai deep si dark ale drum and bass-ului si contine colaborari cu Total Sciencec, Rene La Vice, cat si cu vocalistii Diane Charlemagne, Grimm si DRS MC.


Fred V & Grafix (Fred Vahrman si Josh Jackson) s-au alaturat Hospital Records in 2011 si fac valuri de atunci, cu aparitii regulate la BBC Radio 1Xtra si mini mixuri la emisiunea lui Annie Mac. Cei doi lucreaza impreuna de mai bine de cinci ani, o colaborare ce a adus un aclamat prim EP in martie 2013. Influentati de o varietate de genuri inafara drum and bass-ului, cei doi ii numesc ca artisti de capatai pe Flying Lotus, Bonobo, Dilla si Jimi Hendrix, pe langa artistii co-Hospitalieri High Contrast si Logistics. Fred V si Grafix si-au dovedit talentele si ca remixeri, realiniind in stilul propriu piesele unor artisti ca Emeli Sande, Skepta, Subfocus, Camo & Krooked si Rudimental. De cand au devenit parte din Hospital, cei doi au impresionat cu “Major Happy”, aparut pe compilatia Sick Music 3, cat si “Purple Gates”, aflat pe Hospitality D&B 2013. Martie 2014 a marcat lansarea mult-asteptatului album de debut “Recognise”, care combina pasiunea lor pentru muzica live, bass greoi si colaborari creative cu producatori si vocalisti newschool. Printre fanii declarati deja se numara Annie Mac, Subfocus, Netsky, Mistajam si B Traits. Al doilea single, “Forest Fires”, este o colaborare de succes cu un alt nume fresh, pe care l-am vazut de curand la arena dnb, Etherwood.


Alaturi de ei ii vom vedea si pe MC DYNAMITE (UK), JTR (Sibiu) si BEEPO (Timisoara) cu baietii de la VLC si Black Pixel la visuals.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/425956130879808

Pret bilet: 30/40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1496
violeta africana

Adaugat in urma cu 3486 zile, 11 Sep. 2014

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .