poze deborah de luca la casa presei libere

Deborah De Luca la Casa Presei Libere

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Septembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Seara muzicala la Casa Presei Libere

Alltimeclubbing aduce, vineri, 26 septembrie, la Casa Presei Libere din Bucuresti, una din cele mai in voga DJ-ite ale momentului- frumoasa si talentata Deborah De Luca.

Alaturi de ea, vor mixa la pupitru trei DJ-i romani care se bucura atat de recunoasterea publicului roman, cat si a celui international: Adrian Eftimie, Luca M si Just2.

“Deborah De Luca este una din cele mai frumoase si talentate DJ-ite ale momentului, artista se bucura de o ascensiune fulminanta.

Deborah De Luca

Trei ani pentru a fi cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Trei ani pentru a devein una din DJ-itele de top din Italia. Nascuta in Napoli, frumoasa Deborah De Luca a castigat rapid cele mai ravnite scene de cluburi din lume., precum Germania, Franta, Elvetia, Belgia sau Rusia. Artista declara “ Traiesc pentru muzica, este ratiunea mea de a fi.”.

Deborah De Luca se inspira mereu pentru creatiile ei muzicale din tot ce o inconjoara ca sunet, fie e vorba de taxiuri, hoteluri, televizor sau muzica marilor clasici. Astfel, aduce un suflu mereu nou pieselor ei, fuzionand cu influentele tech house si minimal.

Adrian Eftimie

Unul din cei mai buni DJ-i romani, desemnati atat de public cat si de Nights.ro, Adrian Eftimie a intrat oficial in lumea muzicala in ’94, atunci cand a devenit DJ si producator al primului radio independent din Romania. Hituri precum “No side effect”, “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” sau “Elevation” ii deschid calea catre cluburi si festivaluri precum: Ministry of Sound (Londra), Turnmills (Londra), Le Souk (New York), Buddha Bar (Sharm El Sheikh).

Luca M

Unul dintre cei mai prolifici producatori romani si unul dintre cei mai apreciati DJs din Romania,Luca M are un singur motto in creatiile sale muzicale: “ pur tech house!” Artistul declara: “Cand vezi oamenii ca se distreaza in club pe muzica ta, inseamna ca ti-ai atins scopul: acela de a face oamenii fericiti. E cel mai frumos sentiment si ma face mai puternic si mai ambitios in a gasi cai pentru a evolua in productie si DJing”. In prezent, il puteti asculta si in cadrul emisiunii sale la Vibe Fm.

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Sean Jaydee, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii. Impreuna cu Luca M, cei trei au reusit sa captiveze mii de ascultatori, prin numeroasele colaborari ce le-au adus renume in scena muzicii house de pretutinden

Bilete in avans: 25 ron
Biletul in avans garanteaza accesul la orice ora.

Bilete la intrare:
30 ron pana in ora 00.00
40 Ron dupa ora 00.00
Bilete VIP - 50 ron

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 23:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 779
george

Adaugat in urma cu 3496 zile, 23 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .