poze parklake sarbatore te un an in mijlocul naturii
poze parklake sarbatore te un an in mijlocul naturii

ParkLake sărbătorește un an în mijlocul naturii!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Septembrie 2017 20:30 - Duminică 3 Septembrie 2017
str Liviu Rebreanu, nr 4

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 500/2000

Cu ocazia aniversării, ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake”, prin care organizează o mulțime de activități care să aducă zâmbete pe fețele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombolă aniversară care va oferi prin tragere la sorți un Land Rover Discovery și multe premii pe loc, în valoare totală de peste 80.000 de euro.

În perioada 1-3 septembrie, ParkLake pregătește momente de distracție și petrecere a timpului liber, toate într-un cadru natural.
Cel mai iubit artist al momentului - Smiley - va susține un concert în ParkLake Garden vineri, 1 septembrie, începând cu ora 20:30, pentru a sărbători împreună cu vizitatorii aniversarea centrului comercial.

Bucureștenii vor fi întâmpinați cu un prosecco și cu un Candy Bar înainte de concert. Momentele frumoase petrecute împreună cu familia sau cu prietenii vor putea fi imortalizate la PhotoBus-ul pus la dispoziție de ParkLake la ieșirea pe terasa dinspre parc.

Aniversarea continuă sâmbătă, 2 septembrie, cu parada naturii într-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. Între orele 17:00-19:00 artiști de peste hotare au pregătit pentru publicul din ParkLake o reprezentație ruptă din poveștile fantastice, de la înălțime. Flori încântătoare și fluturi cu aripi de mătase vor defila într-o paradă ce promite să fie cel puțin surprinzătoare.

Duminică, 3 septembrie, între orele 12:00 și 13:00, copiii sunt așteptați să participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toți doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitați să se întâlnească cu cele mai frumoase Statui Vivante care și-au dat întâlnire la Park Lake.

În perioada 1 septembrie – 30 septembrie, pe parcursul întregii luni aniversare, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou și mii premii, printre care se numără și trei telefoane mobile Iphone 7 oferite săptămânal.

Vizitatorii au la dispoziție o platformă aniversară - zambeste.parklake.ro - unde vor putea încărca un selfie din mijlocul naturii. Colectorul de zâmbete va măsura intensitatea acestuia, iar participanții vor putea câștiga câte un voucher de 50 de lei la peste 100 de magazine partenere, în funcție de cât de larg zâmbesc.

De asemnea, ParkLake răsplătește fidelitatea clienților săi cu mii de premii pe loc. Pentru achiziții de minimum 100 lei, pot câștiga unul dintre miile de premii, în limita stocului disponibil și, în plus, pot intra în competiția pentru premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți. Marele premiu, un Land Rover Discovery va fi oferit în cadrul marii extrageri de la inceputul lunii octombrie.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.parklake.ro.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1557
ioana marin

Adaugat in urma cu 2407 zile, 25 Aug. 2017

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .