poze ecstatic dance raw cacao ceremony
poze ecstatic dance raw cacao ceremony poze ecstatic dance raw cacao ceremony poze ecstatic dance raw cacao ceremony

Ecstatic Dance Raw Cacao Ceremony

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Aprilie 2017 18:00 - Vineri 28 Aprilie 2017
Good Mood Dance Studio, Str. Hagi Moscu Maria, nr. 5, 011153 Bucharest, Romania

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

An adventure into embodied dance, total freedom and togetherness through an epic music journey in a comfortable, safe space and a warm, playful, inclusive community.

DJ ALMA ∞ OMEGA, oaspetele fermecător al acestei ediții speciale Ecstatic Dance Bucharest, invită un vortex de energie care are puterea de a deschide inimi, expanda conștiințe și construi comunități, într-un ritual al iubirii corpului, conexiunii și vieții.
Ecstatic Dance ∞ Raw Cacao Ceremony
A Heart-Openning Journey

DJ ALMA ∞ OMEGA (Berlin)
* Raw Cacao Ceremony
* Ecstatic Dance Journey
* Shamanic Drumming

17:30 Spațiul se deschide
18:00 RAW CACAO CEREMONY
19:00 Cercul de deschidere
19:10 Ecstatic Dance Journey / DJ ALMA ∞ OMEGA
21:15 Live Chillout / SHAMANIC DRUMMING
21:45 Cercul de încheiere
22:00 Spațiu de conectare & raw vegan snacks

Din respect pentru ceilalți, te rugăm vino fără să fi consumat alcool sau alți intoxicanți, fără să porți parfum, lasă pantofii și conversațiile în afara ringului de dans. Ia cu tine o sticlă cu apă și eventual haine de schimb și pregătește-te să transpiri ;)
Vezi pe site-ul nostru Principiile Ecstatic Dance și răspunsurile la întrebări frecvente!
www.ecstaticdance.ro

∞ ❤ ☮ ❀ ♪ ♫ ♩ ♬ ๑ ☾ ✮ ☀ ✮ ☽ ๑ ♪ ♫ ♩ ♬ ❀ ☮ ❤ ∞
CACAO (Theobroma cacao - “Hrana zeilor”) este o plantă cu vibrație înaltă și natură blândă și iubitoare, o plantă sacră de leac fost folosită în context ritualic timp de mii de ani. Conștiința și spiritul plantei Cacao ne încurajează să aprofundăm conexiunea cu noi înșine, lucrând mai ales cu centrul inimii - abilitatea de a dărui și a primi dragoste, în mod liber și generos - și dezvăluind acele locuri din noi care sunt private de capacitatea transformatoare a dragostei (pentru propria ființă).
Cacaua creează compasiune pentru noi înșine și pentru ceilalți. Este un leac delicat, care ne reamintește de puterea blândeții asupra forței. Cacaua stimulează corpul emoțional, ajutându-ne să simțim și să procesăm emoțiile mai fluid. Stimulează, de asemenea, intuiția și fluxul creativ, antrenând partea dreaptă a creierului să se anime și să se joace. Cacaua este considerată ”hrană pentru devenire”, una dintre cele mai importante leacuri care susțin evoluția umanității în aceste timpuri care transformă viața pe planeta Pământ.
Cacaua în starea sa crudă hrănește corpul și creierul, aducând vaste beneficii sănătății. Extrem de bogată în antioxidanți, vitamine și minerale (în special fier și magneziu), protejează și întărește inima, reduce riscul cancerului de colon, detoxifică ficatul, accelerează metabolizarea glucozei, atenuează sindromul premenstrual și completează din deficiențele unei diete și stil de viață dezechilibrate. Cacaua are totodată efecte profunde asupra proceselor chimice din creier, îmbunătățește funcțiile cerebrale și înseninează dispoziția, activând eliberarea de endorfină, anandamidă, histamină, PEA, serotonină, dopamină și alte substanțe legate de stările de spirit luminoase.
Reține, te rugăm: cacaua în doze ceremoniale nu este recomandată dacă urmezi un tratament cu antidepresive sau dacă suferi de o boală severă de inimă. Ești însă binevenit/ă să ni te alături cu o doză homeopatică și să dansezi din toată inima ❤
Cacaua pe care o folosește provine din Bali, este 100% crudă și a fost crescută organic, urmărind principiile permaculturii și ale comerțului echitabil.

DJ ALMA ∞ OMEGA este cofondator al Cacaophany și Lucid (Ecstatic Dance Berlin), fiind o pasionată deschizătoare de portaluri magice încă de la primele ei petreceri acasă din 1997, care au coincis cu definirea misiunii sale de a crea spații alchimice de transformare, celebrare, vindecare și eliberare. Crede cu tărie în puterea dansului și muzicii de a eleva și conecta spiritul umanității, îngăduindu-ne să ne întoarcem la origini, la rădăcinile noastre, la tălpi, șolduri și inimi, la unitatea noastră. Fără dogme pe ringul de dans, doar un vis în interiorul altui vis, un vis pe care îl visăm împreună.
Apropierea sa de muzică are în centru credința că aceasta este una dintre cele mai puternice instrumente pentru transformarea, luminarea și evoluția umanității, prin capacitatea ei de a deschide minți și inimi. Mixurile sale includ de la beaturi organice, ambient, hip-hop, funk, tribal-ecstatic, deep-house, eclectic-electronic, sunete de coarde și harpe, la booty-beats, ritmuri drum n bass, cu o dragoste nebună pentru întreg spectrul de muzică soul cu profunzime. Creația sa se naște din adânca și respectuoasa prețuire a muzicii care ne mișcă, ne inspiră, ne vindecă și ne aduce magie în viață.
DJ ALMA ∞ OMEGA facilitează constant călătorii muzicale pentru Ecstatic Dance Berlin, Zurich și Amsterdam.
Cacaua i-a apărut în cale în urmă cu trei ani și jumătate și deși formarea ei include diverse studii de vindecare holistică, învățăturile mistice ale plantei de Cacao au deschis un nou capitol al descoperirii sufletului și definirii direcției în viață. Conexiunea pe care o are cu Cacaua este una de iubire pură, spiritul plantei fiindu-i sprijin și inspirație pentru a trăi viața din toată inima. Este adânc recunoscătoare că se află în serviciul învățăturilor profunde, magice și blânde generate de Cacao pentru a ne ajuta să ne reamintim cine suntem cu adevărat.
∞ RĂMÂI NEÎMBLÂNZIT, IUBEȘTE FĂRĂ LIMITE, TRĂIEȘTE LIBER ∞

http://www.lucid.dance/
http://www.cacaophany.com/
http://messy-magic.com/

Music:
https://www.mixcloud.com/melissahoneybee/
https://soundcloud.com/melissa-honeybee

Schimb de energie:
100 lei (Raw Cacao Ceremony, Ecstatic Dance Journey & Shamanic Drumming, apă de izvor, raw vegan snacks)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1908155019468675/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1309

Eveniment postat de organizator

cynthia canela

Adaugat in urma cu 2538 zile, 17 Apr. 2017

Adaugat de cyncinnamon

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .