poze recital alexandru tomescu

Recital Alexandru Tomescu

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 3 August 2022 19:30
Ateneul Român: str. Franklin nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/800

În cadrul Festivalului Vară Magică 2022, înFestivalul Internațional de muzică clasică “Vara Magică” continuă în această vară seria evenimentelor culturale deja cunoscute și apreciate pe plan național și internațional. Ediția a XI-a cuprinde 9 concerte, câte unul în fiecare săptămână, care vor avea loc în perioada 6 iulie – 31 august la Sala Mare a Ateneului Român. Programul complet al Festivalului Vară Magică - ediția a XI-a este disponibil pe site-ul www.varamagica.ro.cepem luna lui cuptor cu un concert în care emoția primează! Alexandru Tomescu, cel mai cunoscut violonist român contemporan, acompaniat de Iulia Toma ne vor încânta cu piese cu parfum romantic într-o interpretare de excepție. for Love

IN THE MOOD FOR LOVE
Recital Alexandru Tomescu
La pian – Iulia Toma

Program:
Jules Massenet – Meditație
Fritz Kreisler – Liebesleid
Fritz Kreisler – Liebesfreud
Edward Elgar – Salut d' amour
Camille Saint-Saëns – Introducere și rondo capriccioso
Cesar Franck – Sonata în La major

Începem luna lui cuptor cu un concert în care emoția primează! Alexandru Tomescu, cel mai cunoscut violonist român contemporan, acompaniat de Iulia Toma ne vor încânta cu piese cu parfum romantic într-o interpretare de excepție.
Alexandru Tomescu a studiat primii șapte ani cu mama sa, Mihaela Tomescu, profesoară de vioară la Liceul de Muzică „George Enescu“ din Bucureşti. De la vârsta de şase ani, a cântat acompaniat de tatăl său, pianistul Adrian Tomescu, participând la numeroase evenimente şi concursuri muzicale. Și-a desăvârşit formația, între 1995 şi 1999, la Conservatorul din Bucureşti, cu Ştefan Gheorghiu, cel mai important pedagog român în şcoala de vioară a momentului. Cu burse de studii în SUA şi Elveţia, a studiat cu Eduard Schmieder (2000) şi cu Tibor Varga (2001), iar în paralel a participat la cursuri de perfecționare cu Ruggiero Ricci, Igor Oistrah şi Hermann Krebbers.

În urma mai multor concursuri, din anul 2007 și până în 2023, lui Alexandru Tomescu i-a fost încredinţată, vioara Stradivarius Elder – Voicu, care a devenit protagonista câtorva îndrăzneţe proiecte muzicale de anvergură şi notorietate.
Ediția a XI-a cuprinde 9 concerte, câte unul în fiecare săptămână, în perioada 6 iulie – 31 august, la Sala Mare a Ateneului Român. Programul complet al Festivalului Vară Magică - ediția a XI-a este disponibil pe site-ul www.varamagica.ro.

Festivalul Internațional de muzică clasică “Vara Magică” este organizat în fiecare an de Lanto Communication, iar realizarea ediției a XI-a este posibilă cu suportul: Radio România Muzical, TVR2 și Centrul pentru Tineret al Municipiului București (coproducători), Niro Investment Group, Oscar Downstream, Borsec, Luxten Lighting Company, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Marea Lojă Națională din România, ARCUB (parteneri) și Radio România Cultural și Radio Trinitas, Senia Music, Revista Cariere (parteneri media).

Organizatorul nu-și asumă responsabilitatea pentru anumite modificări de program ce ar putea interveni independent de voința sa. Orice eventuale modificări de program vor fi anunțate prin platformele sociale și cele de achiziție bilete online.

Mai multe detalii: https://www.varamagica.ro

Pret bilet: 95 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 248
aurelia butolo

Adaugat in urma cu 196 zile, 15 Iul. 2022

Adaugat de aurbut

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
curs design interior prezentari arhitecturale

Curs design interior, prezentari arhitecturale

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de pictat saco e la sediu

ATELIER DE PICTAT SACOȘE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 27 Ianuarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .