poze vedetele au defilat pe podium la fashion show ul bucuresti mall

Vedetele au defilat pe podium la fashion show-ul Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Joi 26 Noiembrie 2015 20:00 - Joi 26 Noiembrie 2015
Calea Vitan , nr. 55-59

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/50000

O seara cu totul speciala de fashion & beauty, cu muzica live marca Sore, a adus vedetele pe catwalk la Bucuresti Mall, primul si cel mai indragit mall din Capitala.

Animat de cunoscutul DJ de radio Vali Barbulescu, show-ul din seara de 25 noiembrie a adus in lumina reflectoarelor piese vestimentare si accesorii in voga din colectiile de iarna ale unor branduri de top din centrul comercial. Sore a incalzit atmosfera in deschidere si a incantat publicul cu cele mai populare melodii ale sale.

Trei momente speciale, toate avand in centrul atentiei vedete din showbiz-ul romanesc, au marcat Fashion Show-ul Bucuresti Mall 2015. Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilies si Adrian Nartea au defilat in tinute trendy din colectiile de sezon, piese ce reflecta tendintele actuale in moda.

Adelina Pestritu si-a facut selfie-uri simpatice pe scena, alaturi de modele, in timpul prezentarii pieselor vestimentare din colectiile multi-brand ale Collective. Pasionat de fotografie, „maestrul ceremoniilor”, Vali Barbulescu, a surprins in imagini manechinele in tinute din colectiile singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitala, aflat in Bucuresti Mall. Iar prezentatoarea TV Geanina Ilies a insotit modelele pe catwalk, intr-un moment special dedicat Debenhams si creatiilor unor designeri britanici renumiti.

Show-ul de la Bucuresti Mall i-a avut ca invitati speciali si pe cativa dintre bloggerii de fashion de succes in Romania: Carmen Negoita, Emanuel Iuhas si Ela Merla.

Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura directorului artistic & de styling Maria Andrei. Machiajul a fost asigurat de MAC, Yves Rocher si Sephora, in timp ce hairstyling-ul a purtat semnatura Bram’s. Publicul a putut admira combinatii moderne, elegante din colectiile unor marci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo, Accesorize. Partener: Cinema Café.

Show-ul a fost transmis live pe platforma eva.ro si pe www.bucurestimall.com.ro.

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/contact

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 736
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3045 zile, 26 Nov. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .