poze saptamana aceasta la teatrelli

Săptămâna aceasta la Teatrelli

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 19 Martie 2014 20:00 - Sâmbătă 22 Martie 2014
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Așa cum v-am obișnuit, ne întoarcem și în săptămâna aceasta cu o suită de spectacole de care vă invităm să vă bucurați. Săptămâna 19 – 22 martie începe cu fratele mai mare al blues-ului, muzica jazz, la mijlocul programului am presărat o seară de teatru și încheiem cu un alt concert de calitate.

Începem devreme de miercuri, 19 martie, cu Jazzappella, care este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înfiinţat în Bucureşti în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziţii proprii – swing, bossa-nova etc. - şi aranjamente originale, speciale pentru genul a cappella, ale unor şlagăre pop-rock.

Jazzappella a trecut prin transformări de componenţă şi a ajuns apoi la o formulă stabilă care continuă să existe şi în prezent: Ana-Cristina Leonte, Ana Bancescu, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mihail Grigore. În vara anului 2012, Jazzappella a oferit un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare şi la Noaptea Institutelor Culturale la Bucureşti. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, cucerind din prima publicul ascultător şi creând atmosferă.

Joi, 20 martie și vineri, 21 martie, de la ora 20:00, urmărim povestea emoționantă a patru foști artiști de operă care reușesc să-și unească forțele în efortul de a susține „un ultim concert”, de ziua lui Giuseppe Verdi. Adela Mărculescu, Florina Cercel, Costel Constantin și Damian Crâșmaru, în regia lui Dan Tudor, dau viață unui spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Încheiem săptămâna cu cea de-a doua vizită la Teatrelli a Alinei Manole, care ne transmite starea celor care aur simțit pasiune, iubire, îndrăgostire, pentru cei suficient de sinceri cu ei înșiși încât să aibă cel puțin un adevăr de ascuns. Muzica Alinei nu se încadrează într-un stil anume. Concertul de sâmbătă, 22 martie, o aduce pe scenă alături de muzicienii alături de care cântă în mod obișnuit: Raul Kusak - unul dintre pianiștii strălucitori din jazz-ul românesc, Dan Nicolau – trompetist de excepție, Claudiu Purcarin – toboșar cu precizie și balans. Alina va rămâne în ipostaza de chitarist și mesager al iubirilor reale, al amanților, al poveștilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu încăpățânare, în limba română.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Program casa de bilete

Luni : închis
De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00
Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PR Wave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Mai multe detalii: http://creart.ro/saptamana-aceasta-la-teatrelli-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 765

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3662 zile, 19 Mar. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .