poze alaturi de antropologul vintila mihailescu concert caritabil

Alături de antropologul Vintilă Mihăilescu: Concert Caritabil

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Iulie 2019 19:00 - Luni 15 Iulie 2019
Ateneul Român, Strada Benjamin Franklin, nr. 1-3

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Vă invităm luni, 15 iulie, de la 19.00, la Concertul Caritabil organizat în favoarea marelui antropolog și om de cultură Vintilă Mihăilescu, care are nevoie de ajutorul nostru.

Prietenii, muzicienii, artișii, admiratorii și studenții domnului Vintilă Mihăilescu vă invită să fim împreună în istorica sală a Ateneului Român, pentru a aduna fondurile necesare pentru operația și tratamentul care sporesc șansele de supraviețuire ale marelui nostru intelectual.

Profesorul Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat în Septembrie 2018 cu Leucemie Acută Mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. Transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face în Franța. Costurile pe care le presupun internarea, tratamentul și transplantul sunt de minimum 250.000 Euro.

Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori și autori din țara noastră, care a pregătit cu multă răbdare și dăruire numeroase generații de sociologi și antropologi, a susținut numeroase conferințe, a publicat cărți valoroase și a scris sute de articole pe teme actuale ale societății românești, oferind o analiză lucidă și necesară a realităților locale în context european.
Vintilă Mihăilescu este un adevărat model pentru toți românii care vor să schimbe lucrurile în bine în lumea în care trăim, un mentor și un întelept de care avem toți nevoie.

Această seară specială a solidarității și a speranței va aduce în fața publicului generos mari și inimoși muzicieni, care ne vor bucura cu marele lor talent și pasiune pentru muzică – dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, deținătorul viorii Guarneri, care a aparținut lui George Enescu, soprana Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București și tenorul George Vîrban. Aceste nume sonore ale scenei muzicale românești vor aborda creații de geniu din repertoriul clasic universal.

Biletele pot fi procurate pe iabilet.ro

Categorii Bilete:

Categoria 1 – Loje centrale – 2500 ron
Categoria 2 – Loje centrale spate – 900 ron
Categoria 3 – Loje laterale – 500 ron
Categoria 4 – Locuri în sală - 200 ron

Toate donațiile dvs. vor fi direcționate către Magicamp care gestionează fondurile necesare tratamentului domnului Vintilă Mihăilescu.

Parteneri în organizarea proiectului sunt Fundația Calea Victoriei, The Institute, Filarmonica George Enescu, Monica Jitariuc, Ciprian Tudor și Bogdan Iancu.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-caritabil-alaturi-de-vintila-mihailescu-43865/?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-701771-20190703&utm_campaign=Al%C4%83turi+de+antropologul+Vintil%C4%83+Mih%C4%83ilescu%3A+Vino+la+Concertul+Caritabil+de+la+A

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1730 zile, 03 Iul. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .