poze treasure hunt bucharest lsac

Treasure Hunt Bucharest - LSAC

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Octombrie 2017 10:00
Facultatea de Automatică și Calculatoare

Categorii: Jocuri si Concursuri

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează în data de 14 octombrie 2017 prima ediţie a evenimentului „Treasure Hunt Bucharest”, ce se va desfășura în unele dintre cele mai frecventate zone ale capitalei. Evenimentul reprezintă un proiect inovator ce are ca scop principal descoperirea oraşului atât de către boboci, cât şi de către ceilalţi studenţi dornici de aventură.

Concurenţii vor avea ca obiectiv depăşirea diferitelor obstacole ce le vor sta în cale în încercarea lor de a parcurge traseul stabilit. Prin intermediul acestui eveniment, ce se bazează pe comunicare şi colaborare, studenţii vor avea ocazia să creeze noi legături sociale și să dea dovadă de creativitate, ingeniozitate şi cultură generală, toate acestea îmbinându-se perfect cu competenţele lor fizice. Totodată, participanții vor fi conduşi de interesul acordat încheierii cu succes a acestei provocări, menite să dezvolte atât spiritul de echipă, cât şi pe cel competitiv.

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit ce vine în sprijinul studenților, asigurându-le acestora o educație complementară celei oferite în timpul anilor de studiu și stimulând participarea lor la diferite evenimente organizate în cadrul facultății.

Acest eveniment este promovat cu sprijinul partenerilor media: AGERPRES (Agenția Națională de Presă), BuzzCamp, CCOC, Bucuresteni.ro, T&T Online, Shadow Events, StudLand, ȘtiriFelDeFel, VinSiEu, Studenții.net și de ONG-urile: BEST București, EESTEC București și LSRS.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1901973766733525/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2084
Cuvinte cheie: treasure , Evenimente Bucuresti
alexandra

Adaugat in urma cu 2373 zile, 29 Sep. 2017

Adaugat de alexandra.macovei

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .