poze role playing game dnd expeditions

Role Playing Game: DND Expeditions

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Septembrie 2015 19:30 - Vineri 4 Septembrie 2015
Str. Hagiului Nr.18

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 3/5

Formatul D&D Expeditions presupune aventuri care prezinta o serie de provocari pe care va trebui sa le depasiti, ce va vor aduce faima, dar vor si inainta agenda factiunii pe care o reprezentati!

Vineri, 4 septembrie, incepand cu ora 19:30, va invitam la CBG (str. Hagiului, nr. 18) sa evadati intr-o lume medievala plina de pericole!

Intrarea este 15 lei/persoana (cu o bautura inclusa, la alegere) si sunt 5 locuri disponibile.

Inscrierile se fac in formularul de inscriere http://bit.ly/1cQUDGa pana vineri, ora 16:00.

Creati-va personaje fantastice si uniti-va puterile alaturi de camarazii de lupta! Veti ajuta oamenii de rand, poate din interes, sau din bunavointa, sau pentru frumoasa remuneratie de la final! Veti da piept cu pericole nespuse, si cu putin noroc, veti deveni eroii purtati pe umeri de multime, iubiti si adulati!

Dungeons and Dragons este un joc de roleplay. Va veti crea un personaj careia ii veti da viata, si un "Dungeon Master" (DM) va va oferi consecintele actiunilor voastre. El are rolul de a fi lumea inconjuratoare, care reactioneaza in functie de povestea pe care v-o croiti voi! DM-ul controleaza monstrii cu care va bateti, si va va nara cum arata incaperea in care tocmai ati pasit.

Dungeons and Dragons presupune improvizatie, dar si un element de noroc. Tu spui DM-ului ce face personajul tau si vorbesti in numele lui cu ceilalti - iar cand intreprinzi o actiune, vei da cu zarul. Cu putin noroc o acrobatie incercata de tine poate fi demna de circ, dar si cand ai ghinion... poti sa fii prins intr-o ambuscada sau poate sa-ti cada sabia din mana in fata unui goblin schiop.

Formatul D&D Expeditions presupune aventuri care prezinta o serie de provocari pe care va trebui sa le depasiti, ce va vor aduce faima, dar vor si inainta agenda factiunii pe care o reprezentati! Spre deosebire de Encounters, o sesiune de Expeditions tine mai mult timp, si are un rol episodic in cadrul povestii.

Noi va asteptam cu un Dungeons Master (Bogdan) care va poate explica regulile pe parcursul jocului. De asemenea, va putem ajuta sa va creati un personaj potrivit voua. Daca doriti, va puteti concepe singuri un personaj acasa, atat timp cat sunteti familiarizati cu regulile editiei a 5a. :)

Te invitam sa ne urmaresti pe pagina de Facebook: D&D at CBG !

Va asteptam!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1057583810920050/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 854

Eveniment postat de organizator

ioana mocanu

Adaugat in urma cu 3133 zile, 31 Aug. 2015

Adaugat de Ioana14351

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 175

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .