poze red bull ordinul smaranda

Red Bull Ordinul Smaranda

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Iunie 2012 10:00 - Sâmbătă 30 Iunie 2012
Parcul Izvor, Bucuresti

Categorii: Jocuri si Concursuri

Cele mai bune parasutiste din Romania vor participa pe 30 iunie, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, in primul concurs de parasutism in oras. Pe langa acestea, spectatorii vor mai avea ocazia sa vada in actiune formatia de parasutism suprapuneri (Echipa Nationala de Lucru Relativ pe Cupola) si sa-l urmareasca in evolutie pe campionul mondial la parasutism – aterizare la punct fix – Alexandru Nicolau. Intrarea este libera.

Asa ca, va asteptam cu mic, cu mare, la primul show aviatic chiar in centrul orasului. Nu trebuie sa veniti decat cu multa voie buna si patura de... picnic. Evenimentul este organizat de Aeroclubul Romaniei.
Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala. Pentru a sarbatori una dintre cele mai proeminente figuri ale aeronauticii mondiale, cele mai bune parasutiste se vor confrunta in cadrul celei de a treia editii a competitiei de aterizare la punct fix, insa aceasta va fi primul eveniment aviatic care va avea loc chiar in centrul orasului.
Aceasta disciplina a parasutismului, de aterizare la punct fix, presupune lansarea parasutistelor la de la o inaltime de aproximativ 1500 metri, aterizarea trebuind sa fie facura pe un cerc cu diametrul de 1 cm. Asadar, veti avea ocazia sa vedeti cum este sa sari de la o inaltime atat de mare si sa aterizezi pe... o moneda de 10 bani.
Printre parasutistele aflate pe grila de start, se numara si membre ale lotului national, instructoare de parasutism, precum si membre ale loturilor judetene ale Aeroclubului Romaniei.

Mai multe detalii: http://www.redbull.ro/cs/Satellite/ro_RO/001243225472190

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1239

Eveniment postat de organizator

andreea roxana torba

Adaugat in urma cu 4295 zile, 25 Iun. 2012

Adaugat de Andreea Roxana7510

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .