poze primele challenge rooms din lume

Primele Challenge Rooms din lume!

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Aprilie 2015 09:00 - Miercuri 15 Aprilie 2015
Str. Matasari Nr. 21 A, Sector 2, Bucuresti

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 2/10

Primele Challenge Rooms din lume s-au deschis in Romania!

Challenge Room este un Escape Room dus la nivelul urmator.

Este un concept UNIC IN LUME, care combina jocul de tip Escape Room cu cateva formule de succes din alte tipuri de jocuri. Este un board game transpus in realitate, cu cartonase, resurse financiare, punctaj si misiune complexa.

Implica intelectul dar are si o componenta care se bazeaza pe noroc. Lucrezi in echipa, insa iti stimulezi si spiritul competitiv prin batalia intre echipa ta si o alta, care intra in acelasi timp cu tine intr-o camera identica si trece prin aceleasi probe. Este dinamic, mai distractiv, plin de provocari si multe rasturnari neasteptate de situatie.

Pentru aproape doua ore te deconectezi complet de lumea din jur si te transpui in pielea unui personaj care are o misiune clara. Iti testam rapiditatea, logica si spiritul de echipa, dar si modul in care iei decizii, cum te raportezi la resursele financiare, cat de departe esti dispus sa mergi ca sa castigi, cat de fair play (sau viclean, dupa caz) poti sa fii si ce alegi sa faci ca sa incurci echipa adversa.

Jocul se adreseaza tuturor celor peste 16 ani care isi doresc un mod inteligent si atipic de distractie, celor care vor sa evadeze din lumea reala si sa se transpuna in pielea unor personaje celebre, masurandu-si fortele cu prietenii sau colegii de munca. Celor care vor sa aiba acces macar o data la misiuni, experiente si componente de joc pe care pana acum le-au vazut doar in filme sau despre care au citit in carti.

Ne adresam insa si companiilor care doresc un teambulding neconventional si am dezvoltat si un program de “employee assessment”. Jocul testeaza multe din abilitatile unui angajat ideal: logica, abilitatea de a lua decizii, modul in care actioneaza in conditii de stres, cat de bine se descurca cu resursele financiare, cum se raporteaza la competitie, cat de bine lucreaza in echipa etc.

Mai multe informatii gasesti pe siteul nostru, www.thecodex.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CodexMysteriumRomania.


Mai multe detalii: http://www.thecodex.ro

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1581

Eveniment postat de organizator

wonder boutique

Adaugat in urma cu 3285 zile, 31 Mar. 2015

Adaugat de AlexandraWonder

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .