poze kids club la plaza romania

Kids Club la Plaza Romania

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Februarie 2015 12:00
Plaza Romania, Bd. Timisoara nr. 26Z

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1/5000

La Plaza Romania copiii pot calatori in timp

Bucuresti, 27 ianuarie 2015: In acest an, Kids Club le-a pregatit celor mici activitati artistice (de dans, muzica, picturasi modelaj), dar si incursiuni in lumea dinozaurilor, in perioada medievalasi in universul basmelor romanesti. Participarea la Kids Club este gratuita.

Kids Club demareaza la Plaza Romania pe 1 februarie cu un nou concept; copiii se vorputeabucurain fiecare duminica, intre orele 12.00 si 14.00, de activitati distractive si educative, prin care vor invata jucandu-se. Conceptul Kids Club se va modifica regulat, pentru ca juniorii sa aiba acces la activitati cat mai diversificate – dans (de la hore la limbo), desen si pictura, modelaj,concursuri, inclusiv de cantat, spectacole interactive, jocuri si parade.

Dacain luna consacrata teatrului cei mici se pot delecta cu spectacole (teatru clasic, teatru de papusi, teatru de umbre) si vor putea deveni ei insisi actorisi mimi, in luna dedicata basmelor romanesti, animatori costumati in Rege si Reginale vor insufla copiilor pasiunea pentru lectura. Cei mici vor pune in scena spectacolul “Capra cu trei iezi”, apoi vor fi antrenati in jocul “Cercul basmelor”, contribuindpe loc la realizarea unei povesti cu toate personajele cunoscute - Fat Frumos, Lupul din padure, Zmei, Ileana Cosanzeana, Imparati si Printese - pornind de la o propozitie oferita de unul din animatori. Mai mult, copiii vor putea participa la Parada personajelor de basm.

Alte weekenduri vor fi dedicate lumii dinozaurilor. Cei mici pot participa la spectacolul interactiv “Pe urmele dinozaurilor”, vor invata “Dansul dinozaurilor”, dar vor intelege si cum au disparut acestia. Copiii vor avea parte de o calatorie extraordinarain preistorie unde vor descoperi o lume misterioasa, nemaivazuta, prezentata de dinozaurul prietenos din mall.

Dupa aceasta incursiune in trecutul indepartat, juniorii vor trece la perioada medievala: ajutati de Printesasi Cavaler, ei se vor juca de-a lupta si ceremonia de investire, dar vor participa si la alte concursuri tipice acelei perioade, de pilda, cel care porneste de la premisa case cauta un conducator al unei armate medievale, dar si o regina pentru un nou regat.

Din programul Kids Club Plaza Romania nu lipsesc nici activitatile consacrate stiintei distractive: doi profesori haiosi ii vor invata pe cei mici sa confectioneze avioane, telefoane si ceasuri. Alte weekenduri vor fi dedicate nutritiei; copiii vor descoperi in atelierele special organizate elementele piramidei alimentare si importanta sportului. Ei vor fi indrumati de personajele Sportacus si Stefania, care promoveaza

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 586
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1888 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 90

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .