poze  buildinglinksforcommunity

#BuildingLinksForCommunity

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Noiembrie 2022 - Miercuri 30 Noiembrie 2022

Categorii: Jocuri si Concursuri

#BuildingLinksForCommunity - provocare pentru a descoperi clădirile care unesc comunități și contribuie la un viitor mai curat

În luna noiembrie, sub hashtag-ul #BuildingLinksForCommunity, Cronicari Digitali, cel mai amplu program cultural românesc propune (re)descoperirea clădirilor care unesc comunități, însuflețesc orașele și construiesc un viitor mai curat.

Sub forma unei competiții pe Instagram, generația digitală este încurajată să se uite cu mai multă atenție la clădirile de care sunt legate momente importante, sociale sau istorice, dar și la cele noi, care contribuie la un mediu sustenabil. Cu ajutorul unor creatori de conținut, care oferă propriile exemple, Cronicari Digitali și Holcim România provoacă pe toți locuitorii orașelor să caute acele clădiri emblematice care au un rol activ de #BuildingLinksForCommunity.

Prin fiecare construcție la a cărei realizare contribuie prin soluțiile sale, de 25 de ani Holcim își propune să clădească un viitor mai verde, mai inteligent, pentru toți. Pornind de la această idee, provocarea este una simplă: locuitorii orașelor sunt invitați să fotografieze clădiri cu un rol important în comunități. Pot fi clădiri istorice, un liceu, o primărie, muzee, centre culturale, restaurante, magazine sau chiar case în care au stat oameni ce și-au adus contribuția la un viitor mai bun.

Competiția #BuildingLinksForCommunity este deschisă pe Instagram până pe 11 decembrie, regulamentul fiind disponibil pe https://bit.ly/BuildingLinksHolcim.

Organizatorii campaniei #BuildingLinksForCommunity
Cronicari Digitali este platforma culturală creată de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art pentru a traduce în formate atractive pentru noile generații și publicul larg comunicarea unor obiective și proiecte de patrimoniu cultural. Zaga Brand, agenția de PR și comunicare digitală cu o expertiză recunoscută pe plan național și internațional pentru digital storytelling, este nominalizată anul acesta la PR Award pentru proiectele sale în categoriile Corporate Communication, Digital PR, Media Relations & Influencer Relations, Communication in the public sector și Events.
Pe lângă cel mai popular podcast cultural, Cronicari Digitali a mai devoltat în acest an „Treasure Games in The Park: Ținutul Buzăului”, primul reality show în social media din România, dar și o a doua ediție a rezidenței digitale de storytelling pe Via Transilvanica împreună cu primul festival care a reunit comunitățile de pe cel mai amplu traseu cultural al României, desfășurat pe 1.400km.
Holcim România sărbătorește anul acesta 25 de ani de activitate în România. Compania produce materiale de construcții performanțe, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului.
Pe lângă compania Holcim, parte din grupul de companii Holcim România sunt și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (trei puncte de lucru pentru pretratarea deșeurilor).

Toate proiectele grupului lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară.


Mai multe detalii: https://www.instagram.com/p/Ck8J0uVD96g/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 367

Eveniment postat de organizator

toader paun

Adaugat in urma cu 496 zile, 18 Nov. 2022

Adaugat de toaderpaun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .