poze tabara de dezvoltare personala pentru copii

Tabara de dezvoltare personala pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 28 Iulie 2013 09:00 - Vineri 2 August 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Vrei ca micuțul tău să fie mai isteț, mai creativ și mai sigur pe el? Trimite-l în tabăra de dezvoltare personală de la Brătia-Argeș!

Îți dorești o vacanță de vis pentru micuțul tău? Înscrie-l în tabăra de dezvoltare personală, organizată de Grădinița Yuki din București, în colaborare cu psiholog-psihoterapeut Laura Băluță. Tabăra se desfășoară în perioada 28 iulie-2 august și se adresează micuților cu vârste cuprinse între cinci și opt ani. Timp de șase zile, puștiul tău se va bucura de jocurile în aerul curat, se va distra și va desfășura diverse activități creative și recreative. Cu acest prilej, va admira peisajul superb al Argeșului și se va bucura din plin de frumusețea locurilor. Șase zile și cinci nopți va fi cazat la Pensiunea Casa Brătia din județul Argeș, unde va primi mic dejun, dejun, cină, două gustări pe zi. La final, pentru promptitudine, istețime și creativitate va fi premiat.
Psiholog/Psihoterapeut Laura Băluță: "Copiii învață să-și exprime sentimentele, să-și gestioneze emoțiile, să aibă mai multă încredere în sine"
"În această tabără, copiii vor avea posibilitatea să învețe să comunice mai eficient, să știe să își exprime sentimentele, să înțeleagă și să învețe cum să-și gestioneze emoțiile, să își dezvolte creativitatea și spontanitatea, să își dezvolte calitățile empatice, să aibă mai multă încredere în sine. De asemenea, el va descoperi modalități creative de a rezolva conflictele, va afla cum să facă față cu succes situațiilor problematice, cum să-și stabilească un scop și cum să și-l atingă. Tot acum va desluși tainele naturii, va învăța să respecte mediul înconjurător, să iubească natura și să contribuie la activitățile gospodărești", spune psihologul Laura Băluță.
Tariful taberei este de 890 lei. În preț sunt incluse cazarea 6 zile/5 nopți, pensiune completă (mic dejun, dejun, cină, 2 gustări/zi), diplome, DVD-uri cu filmări și poze, materiale pentru activități, excursii. Nu este inclus transportul. Dacă te interesează tabăra de la Brătia Argeș, vei primi pe mail detalii privind programul, activitățile, meniul zilnic, contract etc.). Locurile sunt limitate.
Pentru înscrieri și informații suplimentare poți suna la telefon 0762275934, psiholog/psihoterapeut Laura Băluță sau pe email laura_psihoconsult@yahoo.com.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1303
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea ionita

Adaugat in urma cu 3950 zile, 02 Iul. 2013

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .