poze mega mall devine locul de intalnire a fanilor violettei

Mega Mall devine locul de întalnire a fanilor Violettei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 August 2015 19:00 - Sâmbătă 15 August 2015
Pierre de Coubertain nr. 3 - 5

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, din Mega Mall vor răsuna piesele Violettei, interpretate de cei mai mari fani ai săi, împreună cu Andra Gogan

București, 13 august 2015: Sâmbătă, 15 august, caravana serialului “Violetta” face o oprire în Mega Mall, unde așteaptă iubitorii personajului cu numeroase momente speciale.

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, din Mega Mall vor răsuna piesele Violettei, interpretate de cei mai mari fani ai săi, împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii „I Love Violetta”. Mai mult,cei mici au ocazia de a face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregătite special pentru ei. De asemenea, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecția Disney Violetta, acestea fiind bazate pe sezonul 3 al îndrăgitului serial – Povestea succesului și Idei de cadouri și decorațiuni. Toate aceste experiențe îi pregătesc pe cei mici pentru întâlnirea cu idolul lor, în cadrul concertului „Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, în Piața Constituției.

Duminică, petrecerea continuă cu un Disco Party pentru cei mici, unde aceștia pot participa la o sesiune de karaoke și pot cânta la o mulțime de instrumentele: tobe, tamburine, ouă zornăitoare, clopoței, bețe de ritmică.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Mai multe detalii: http://megamallbucuresti.ro/evenimente/violetta-fanii-la-mega-mall

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1076
people

Adaugat in urma cu 3150 zile, 13 Aug. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .