poze cityhunt vanatoarea de comori culturale de pe calea victoriei

CityHunt - Vânătoarea de comori culturale de pe Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 12 Mai 2019 12:30 - Duminică 12 Mai 2019
Parcul Ateneului

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/35

Conceptul CityHunt reprezintă o aventură în oraș cu multă adrenalină, mister, dar și multă distracție. Este o competiție de tip treasure hunt ce te va face să descoperi Bucureștiul altfel decât îl știai, iar în același timp, este o modalitate inedită de a petrece timpul liber. Participanții sunt provocați să găsească locații în anumite zone din oraș (în funcție de traseul de joc) în baza unor indicii foto și, în același timp, să găsească rezolvare pentru provocări și ghicitori inedite și antrenante, dar care sunt menite să dezvolte spiritul de echipă și socializare într-un mod distractiv.

Traseul Calea Victoriei oferă un tip nou de experiență sub forma unei vânători de comori din perspectivă culturală. Traseul surprinde diferite elemente culturale din peisajul urban bucureștean prin care să vă aducem în atenție clădiri, monumente, statui sau locuri cu importanță istorică și socială, care și-au pus amprenta în dezvoltarea Bucureștiului pe care îl știm astăzi.

Zona de desfășurare a acestui nou traseu este reprezentată de Calea Victoriei și străduțele din jur. Istoria Bucureștiului se împletește în jurul Căii Victoriei – aceasta a reprezentat de-a lungul vremurilor un loc de promenadă pentru elitele românilor, spațiul al boemiei bucureștene, important vad comercial, zona unde se povesteau cărțile marilor scriitori români înainte să fie tipărite și locul în care alcătuiau guverne.

De asemenea, Calea Victoriei este prima stradă pavată din România, fiind ulterior asfaltată chiar înaintea Primul Război Mondial.

Participând și parcurgând acest traseu, nu doar că veți descoperi numeroase clădiri și elemente arhitecturale deosebite, ci veți putea afla și informații istorice despre ele. Caracterul enciclopedic al acestei abordări CityHunt este oferit de faptul că fiecărui obiectiv cultural de pe hartă (ilustrat prin indiciu foto), va trebui să-i asociați una dintre descrierile care se regăsesc pe materialele primite start.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți farmecul unei noi vânători de comori urbane cu caracter cultural, în urma căreia nu doar că vă veți distra și simți bine alături de prieteni, ci veți și învăța mici lecții de istorie a Bucureștiul și a României.


Pentru mai multe detalii despre cum te poți înscrie la această ediție și cât costă să devii vânător de comori urbane pentru o zi, te invităm să accesezi linkurile de mail jos:

Înscriere: https://cityhunt.ro/hunt/calea-victoriei-cultural-1/

Cost: https://cityhunt.ro/#pricing

Mai multe detalii: https://cityhunt.ro/hunt/calea-victoriei-cultural-1/

Pret bilet: 59/165/800

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 771

Eveniment postat de organizator

vlad anghel

Adaugat in urma cu 1810 zile, 06 Mai. 2019

Adaugat de vlad.cityhunt

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .