poze finala rock your high school 2013 in fabrica

Finala Rock Your High School 2013 in Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Noiembrie 2013 17:30
Str. 11 Iunie Nr. 50

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

7 trupe vor canta in finala concursului byron – Rock Your High School 2013

Juriul ediţiei de anul acesta a competiţiei byron – Rock Your High School, dedicată trupelor de muzică alcătuite din liceeni, a ajuns la un verdict! Dintre cele 16 formaţii înscrise din toată ţara, vor merge mai departe 7; în ordine alfabetică, acestea sunt AnySound (Oradea), Blue Strings (Oradea), Crossbone (Bucureşti), Fresh (Întorsura Buzăului), The Purple Dandies (Bucureşti), Timeline (Bucureşti) şi Youvenis (Întorsura Buzăului).
Finala byron – Rock Your High School va avea loc duminică, 17 noiembrie, în club Fabrica din Bucureşti (str. 11 Iunie, nr. 50) începând cu ora 17:30. În plus, la sfârşitul serii ne bucurăm să-i avem invitaţi în concert pe clujenii de la Lights Out!, câştigătorii premiului de popularitate la ediţia din 2010!
Intrarea va fi liberă până la ora 21:00. După această oră, intrarea va fi 15 lei.
Juriul concursului, alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Şerban-Ionuţ Georgescu (White Walls), Bogdan Şerban (Radio Guerrilla) şi Horea Marc (festivalul Jazz In the Park Cluj-Napoca) a acordat fiecărei trupe înscrise în preselecţie câte un punctaj urmărind trei coordonate – calitatea interpretării (tehnica instrumentală / vocală), coeziunea (lucrul în echipa) şi vibe-ul (energia transmisă). La final, două trupe au avut egalitate de puncte, iar juriul a decis ca ambele să participe în finala live de la Fabrica, ducând la o finală de 7 – spre deosebire de 6 trupe, cum fusese anunţat iniţial.
Trupele participante vor putea primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP şi invitaţia de a cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani (locul I), telefoane mobile şi alte premii de la Indygen (locul II), o pereche de monitoare in-ear personalizate de la Ultimate Sound (cea mai buna prezenţă scenică), participarea la o sesiune GuerriLIVE Radio Session (premiu special Radio Guerrilla) şi invitaţia de a participa la ediţia 2014 a festivalului Jazz In the Park de la Cluj-Napoca (premiu special Jazz In the Park).

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3810 zile, 13 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .