poze activita i de ziua copilului 2023
poze activita i de ziua copilului 2023 poze activita i de ziua copilului 2023

Activități de Ziua Copilului 2023

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Iunie 2023 12:00 - Duminică 4 Iunie 2023
Veranda Mall, strada Ziduri Mosi 23

Categorii: Jocuri si Concursuri , Expozitii si Lansari de carte

În perioada 1-4 iunie, Veranda Mall celebrează Ziua Copilului printr-o serie de evenimente dedicate atât copiilor cât și părinților. De la ateliere de lucru manual și desen, la expoziția educativă despre albine, activități de face painting și nu numai, centrul comercial vă invită pentru un 1 iunie prelungit de distracție și învățare.

Atelier de lucru manual și desen pentru un 1 iunie în culorile copilăriei

După multiple colaborări în care au făcut fapte bune cu sprijinul comunității, Veranda Mall face din nou echipă cu Armata Salvării România, ONG-ul internațional care, de sărbători, îndeplinește dorințele copiilor din medii vulnerabile.

De data aceasta, Armata Salvării va fi cea care va da startul sărbătorii de Ziua Copilului la Veranda. În intervalul 11:00-13:00 va organiza un atelier de lucru manual și desen, unde fiecare copil va putea alege pe loc ce activitate vrea să facă.

Locurile sunt limitate. Participarea se face pe bază de înscriere începând de vineri, 26 mai pe website-ul Veranda Mall.


Ziua Copilului nu este completă fără fețe colorate și baloane jucăușe

Distracția continuă pe tot parcursul zilei de 1 iunie. În intervalul 16:00-20:00, toți copiii sunt așteptați la Nivel 1 pentru a-și primi propriul balon jucăș și o pictură simpatică pe față care să le amintească cu drag de această sărbătoare. Iar un animator va fi prezent pentru a încuraja petrecerea și voia bună.

Pentru aceste activități nu este necesară înscrierea din avans, iar participarea este gratuită.


Expoziția „Stupul cu Albine”

Micii, dar și marii curioșii sunt așteptați și la expoziția „Lumea Albinelor”, deschisă de joi, 1 iunie, până duminică, 4 iunie, în intervalul 12:00-20:00, la Nivel 1.

Vizitatorii pot face o incursiune fascinantă în viața acestor insecte, ce joacă un rol esențial în ecosistem.

„Expozițiile cu albine nu sunt comune, însă aceste insecte joacă un rol vital în ecosistemul nostru. Interacțiunea cu acestea poate fi o experiență fascinantă pentru toate vârstele, nu doar pentru copii”, spune Andreea Mustață, Marketing Specialist Veranda Mall.

Intrarea este liberă și toți vizitatorii vor avea ocazia să observe un stup transparent de albine, cu tot ce înseamnă habitatul lor. Un apicultor va fi prezent pentru a explica particularitățile creșterii și înmulțirii albinelor și a producției de miere, dar și pentru a arăta cum se recoltează mierea prin centrifugarea fagurilor de miere.

Vizitatorii expoziției vor avea și posibilitatea de a se fotografia la un Photocorner tematic pentru a crea o amintire de neuitat cu ocazia Zilei Copilului din acest an.

Cu această expoziție Veranda își continuă tradiția de a organiza activități interactive și educative atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, după ce, recent, a găzduit o expoziție impresionantă de fluturi exotici vii.

„În fiecare eveniment pe care îl organizăm, ne dorim să le oferim oamenilor o experiență deosebită, ce le permite să se apropie de natură și de minunățiile acesteia, chiar în inima orașului”, continuă Andreea Mustață. „Ne dorim ca Veranda Mall să fie mai mult decât un loc de cumpărături, ci un spațiu de întâlnire și relaxare pentru întreaga comunitate Obor. De 1 iunie, ne propunem să oferim o experiență unică și educativă, care să îmbine distracția cu învățarea”, încheie reprezentantul Veranda Mall.

Și pentru că orice petrecere are nevoie de mementouri, un fotograf Veranda va fi prezent în intervalul 16:00-18:00 pentru a imortaliza celebrarea copilăriei pentru participanți. Pozele vor fi postate cu acordul părinților pe conturile de social media ale Veranda Mall, cât și pe noua comunitate Obor 24/7, un grup pe Facebook dedicat oborenilor, în care mallul pregătește activități care să reunească membrii comunității locale.

Sărbătoriți Ziua Copilului într-un mod unic! Vizitați Veranda Mall între 1 și 4 iunie, pentru a explora minunata lume a albinelor și a vă bucura de o varietate de activități distractive pentru întreaga familie.

Mai multe detalii: https://verandamall.ro/evenimente-veranda-mall/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 817

Eveniment postat de organizator

andreea manole

Adaugat in urma cu 308 zile, 25 Mai. 2023

Adaugat de Veranda Mall

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .