poze vanatoarea de fotografii 8 zoom out

Vanatoarea de Fotografii 8 - Zoom Out

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Iunie 2013 12:30
Bd. Regina Elisabeta, Nr. 61, Sector 5, vis a-vis de Liceul Lazar

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Pe  29 iunie vom crea noi povești, la Vânătoarea de Fotografii Ediția a 8-a, o Vânătoare Internațională!

Pentru prima dată în istoria Vânătorii de Fotografii (începută în 2008), vom organiza această ediție în 2 țări simultan!

Vom aduna zeci de fotografi amatori cu dorința de a redescoperi Bucureștiul și a se distra, însă nu oricum, ci împreună cu fotografii creativi din Ipswich, Marea Britanie!

Începând cu ora 12:30, ora locală București, la Cafeneaua Dolce Bacio, vom face istorie alături de zeci de participanții din Ipswich, în cadrul Festivalului Switch Fringe.

Tema acestei ediții este ca participanții să prezinte orașul în care locuiesc, prin fotografie, pentru străini, oameni care trăiesc în altă țară și care vor să cunoască atmosfera urbană locală prin prispa locuitorilor. Participanții vor fi rugați să îndepliniească câteva teme foto surpriză, pe baza unui traseu urban dat.

De ce am ales să facem această ediție simultan în capital României și în micul oraș englezesc? Doi membri fondatori ai Bandei Foto, Rareș Chirita și Maria Barte, sunt studenți în ultimul de facultate si studiază Computer Games Design la University Campus Suffolk. Astfel, au avut ocazia sa îi întâlnească pe organizatorii Festivalului Switch Fringe și de a crea a 8-a Vânătoare de Fotografii, Vânătoare Internațională.
Vânătoarea de Fotografii este un eveniment de fotografie creat ca un mod de a ajuta fotografii amatori să îşi exprime creativitatea. Banda Foto este un grup care susţine fotografia creativă, cu scopul de a aduce în atenţia pasionaţilor noi moduri de a aborda şi de a se exprima prin fotografie. Echipa a dat viaţă şi altor proiecte precum primul Curs de Creativitate Fotografică, susţinut de Toyota si Centrul de Studii Româno-Japoneze; workshop-uri de stop-motion, fotografie urbană sau portret; fotografie de eveniment, dar şi multe altele.

Accesați pagina http://www.bandafoto.ro/inscriere pentru a participa GRATUIT la Vânătoarea de Fotografii Ediția a 8-a. Ne vedem sâmbătă, 29 iunie, la ora 12:30, la Dolce Bacio Caffe (Bd. Regina Elisabeta, Nr. 61, Sector 5, vis a-vis de Liceul Lazar, lângă Parcul Cișmigiu).

Pentru intrebări suplimentare ne puteți scrie pe adresa banda.fotografica (a t) gmail.com.

Mai multe detalii: http://www.bandafoto.ro/2013/06/vanatoarea-de-fotografii-8-o-vanatoare-internationala/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 970

Eveniment postat de organizator

banda foto

Adaugat in urma cu 3930 zile, 25 Iun. 2013

Adaugat de bandafoto

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .