poze teatrul mignon un nou teatru in bucuresti

Teatrul Mignon - un nou teatru in Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Mai 2013
Hristo Botev nr 1

Categorii: Inaugurari

Mignon este locul unde teatrul se intalneste cu tine, spectatorul in asteptarea regasirii.

Teatrul Mignon, un nou spaţiu destinat artelor frumoase, se deschide vineri, 10 mai, ora 20:30, cu spectacolul Vocea Umană în regia Sandei Manu şi interpretarea extraordinară a Oanei Pellea.

Primul spectacol, ce marchează deschiderea Teatrului Mignon, este cu atât mai special pentru Oana Pellea - “o întâlnire cu o partitură aproape imposibilă și o reîntâlnire dupa 26 de ani cu PROFESOARA MEA în ale actoriei și nu numai - Doamna Sanda Manu”.

Piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, reprezentaţii inedite – toate acestea vor da viaţă scenei Mignon, ca evenimente de excepţie. Mignon promite să-și ofere spectatorilor pasiunea proprie pentru teatru, într-un spaţiu care se metamorfozează în funcţie de dinamica reprezentaţiei.

Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic, Teatrul Mignon îşi propune ca, în această perioadă de continuă criză socio-economică, să amintească de perioada înfloritoare a Bucureştiului de altădată, prin spaţiul modular, modern amenajat, care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, adaptabile tipului de spectacol, Mignon promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spaţiu intim, elegant.

“Poate că ne-ar fi mai bine dacă ne-am asculta sufletul, dacă am fi atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru, dacă ne-am da o şansă visurilor noastre. Bucureştiul, oraşul acesta care ne iubeşte, e unul nostalgic după perioada lui de glorie de dinainte de război şi dorurile lui sunt multe.

Mignon vine şi-i aduce aminte că are clădiri minunate lăsate de multe ori să moară, că arta e într-o efervescentă creştere, că locuitorii lui iubesc teatrul.

Teatrul Mignon este un proiect independent, dar asta nu înseamnă de unul singur, ci înconjurat de mulţi prieteni.” (Florentina Ciocănea, iniţiatoarea proiectului, despre Mignon)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/pages/Mignon

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1189
Cuvinte cheie: Bucuresti
teatrul mignon

Adaugat in urma cu 4012 zile, 09 Mai. 2013

Adaugat de Teatrul Mignon

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .