poze spartan se extinde in veranda mall cel mai nou centru comercial

Spartan se extinde in Veranda Mall, cel mai nou centru comercial

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 1 Noiembrie 2016 17:15 - Marţi 1 Noiembrie 2016
Str. Dr. Nicolae Tomescu, nr.14

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/1000000

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan continua procesul de extindere prin deschiderea unei unitati in recent inauguratul Veranda Mall. Spartan ajunge astfel la 28 de restaurante in toata tara: 11 proprii si 17 in sistem de franciza. Investitia in noul restaurant este de 100.000 de euro, iar in primele patru zile clientii au cumparat preparate in valoare de 7.000 euro. Cifra de vanzari prognozata pentru primul an de activitate a Spartan-Veranda Mall este de 400.000 de euro.

“Oborul este o zona cu traditie si cu o importanta comerciala ridicata, al carei specific il cunosc foarte bine, deoarece am lucrat cinci ani intr-un restaurant de aici. Obiectivul nostru este sa avem cate o unitate Spartan in fiecare mare centru comercial sau mall din Bucuresti, astfel ca, atunci cand am fost remarcati in Sun Plaza si am primit, din partea cunoscutei companii de servicii imobiliare CB Richard Ellis, propunerea de a intra si in Veranda Mall, am acceptat fara retineri. Am semnat contractul inca din 2014 si ne-am pregatit, eu si echipa mea, temeinic pentru acest eveniment.

Experienta deschiderii si administrarii celorlalte trei restaurante Spartan francizate, m-a ajutat sa fac fata tuturor provocarilor inerente si am reusit sa fim gata chiar cu o zi inainte de deschiderea oficiala a Veranda Mall”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru Veranda Mall.

Trafic de 1.500 clienti in primele patru zile. Restaurantul ocupa o suprafata de 70 m2 in zona de vizibilitate maxima a food-court-ului. In primele zile de functionare, Spartan Veranda Mall a fost vizitat de 1.500 de clienti, cifra obtinuta din numarul de bonuri eliberate la casa.

„Suntem foarte multumiti de rezultatul eforturilor noastre care s-au concretizat intr-un restaurant cu un design inovator, unde se servesc preparate de o calitate ireprosabila. In ceea ce priveste amenajarea, am mizat pe creativitate si am transformat stalpul din centrul spatiului intr-un element important de decor care capteaza atentia in mod pozitiv. Aici am amplasat si simbolul marcii, casca spartanica! Toti cei 15 angajati au ca principala grija atentia la nevoile clientilor. De altfel, investitia in instruirea personalului si schimbul de experienta intre restaurantele din retea sunt aspecte pe care noi, la Spartan, punem foarte mare pret: periodic, o parte din echipa de management merge la un stagiu de pregatire la centrul de la Botosani”, a adaugat Constantin Puiu.

Vedeta meniului din Spartan Veranda Mall este souvlaki, un preparat complet ce contine toate cele cinci sosuri marca proprie, numeroase legume, carne rotisata, fara aditivi, cartofi prajiti in ulei de palmier si pyta din partea casei, pregatita pe loc. Cu ocazia inaugurarii, au fost emise 3.000 de cupoane valabile pana la finalul lunii decembrie, pe baza carora clientii vor primi o bautura gratis la urmatoarea comanda, iar in saptamanile viitoare vor exista si alte promotii si oferte speciale.

“Deschiderea din Veranda Mall face parte din procesul de extindere si consolidare a marcii Spartan pe piata autohtona. Veranda este primul mall de proximitate pentru locuitorii uneia dintre cele mai traficate zone a capitalei, iar mixul de chiriasi este unul bine echilibrat, inclusiv pe zona destinata restaurantelor, unde oferta este variata. Spartan este un business cu un concept foarte bine gandit, care are la baza ingrediente proaspete, din zona mediteraneeana, carne preparata asemanator cu gyrosul grecesc, dar si elemente originale, inedite, cu influente diverse. Imi pare bine ca de acum si clientii Veranda Mall se vor putea bucura de aceste preparate deosebite”, a explicat Anisoara Bataiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L., compania detinatoare a francizei Spartan.

SC Spartan Food Restaurante SRL, infiintata in anul 2014, este detinuta de Constantin Puiu, a primit franciza Spartan pentru restaurantele din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake si Veranda Mall si are 60 de angajati in aceste patru centre comerciale. Planurile sale de extindere cuprind deschiderea a doua noi restaurante Spartan, in 2017, in zonele de nord si de vest ale Bucurestiului.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 de Stefan Mandachi si numara 28 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 17 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 16 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea.

Cifra de afaceri inregistrata la nivelul intregului grup (restaurante proprii si restaurante francizate) este de 12 milioane de euro. In cele 11 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 200 de persoane, iar in total, in toate cele 28 de unitati lucreaza peste 500 de oameni.

Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala si in 2017. Unitatile ce vor fi inaugurate la anul se vor adauga celor din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Veranda Mall, Cora Pantelimon si vor fi deschise atat de Spartan Food Restaurante, compania detinuta de Constantin Puiu, cat si de alti francizati.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/contact/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1194
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2727 zile, 01 Nov. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .