poze spartan parklake vanzari de peste 13 000 euro de la deschidere

Spartan ParkLake-vanzari de peste 13.000 euro de la deschidere

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Septembrie 2016 15:00 - Joi 8 Septembrie 2016
Liviu Rebreanu, nr.4

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/100000

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat, pe 1 septembrie, o unitate in ParkLake, cel mai nou centru comercial din capitala. Vanzarile brute pentru primele patru zile de la deschidere au depasit prognozele initiale, situandu-se la 60.000 de lei (peste 13.000 de euro).

“Am fost, de la bun inceput, extrem de increzatori in succesul restaurantului Spartan din ParkLake, pentru ca acest nou centru comercial ofera o serie de avantaje importante, de natura sa garanteze un trafic mare: vecinatatea cu unul dintre cele mai mari parcuri din capitala, un design atragator, plin de imaginatie al zonei de food-court, un mix foarte bun de chiriasi, care include magazine prezente pentru prima data in Romania, cum este Forever 21. Restaurantul Spartan are si o pozitie avantajoasa, chiar langa cinematograf. De asemenea, ParkLake a fost construit in sectorul 3, unde mai exista un singur mall, Bucuresti Mall-Vitan, la care o parte din locuitori nu puteau ajunge foarte usor. Cu toate ca am plecat de la aceste premise, am fost luati prin surprindere in mod placut de afluenta de clienti si de cifrele de vanzari inregistrate pana acum”, declara Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru ParkLake Bucuresti.

Investitii de 100.000 de euro si vanzari estimate de 840.000 de euro in primul an. Investitia in noul restaurant este de 100.000 de euro, iar cifra de vanzari prognozata initial era de 840.000 de euro pentru primul an de activitate (70.000 de euro pe luna). In urma incasarilor peste asteptari de pana acum, conducerea Spartan estimeaza ca vanzarile lunare vor fi cu peste 30% mai mari. De asemenea, luna decembrie va aduce o crestere de cel putin 20%.

“In primele patru zile de la deschidere, ParkLake a fost vizitat, in medie, de 85.000 de persoane pe zi, o cifra impresionanta. Expertiza de 20 de ani in domeniul fast-food, precum si experienta celor doua restaurante Spartan pe care le-am deschis in Sun Plaza si Mega Mall, alaturi de cifrele de trafic si de vanzari inregistrate pana acum, ma fac sa afirm ca prognozele de vanzari initiale vor fi depasite cu circa 30%”, adauga Constantin Puiu.
Spartan este o retea de restaurante care a pornit de la un concept de inspiratie greceasca creandu-si, in timp, propria filosofie avand la baza ideea de alimentatie sanatoasa si preparate personalizate, cum sunt cele cinci sosuri marca inregistrata. Materia prima folosita este de cea mai buna calitate, carnea este testata in prealabil si nu contine aditivi. De asemenea, la cerere se pot pregati si produse fara carne.

“Intrarea Spartan in ParkLake a fost o miscare fireasca pe fondul cresterii valorii acestui brand. Spartan este un restaurant care genereaza trafic in zona de food court, ca atare in ceea ce priveste cererile de colaborare din partea mallurilor, mai mult primim decat solicitam. Din punctul meu de vedere, pentru reusita unui astfel de business sunt foarte importante respectarea cu strictete a procedurilor si implicarea cat mai mare a francizatului in managementul locatiei”, explica Stefan Mandachi, CEO S.C. Strong MND Corporation S.R.L., compania detinatoare a francizei Spartan.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 de Stefan Mandachi si numara 24 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 13 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 15 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva.

Lantul de restaurante Spartan se va extinde in capitala cu inca doua restaurante anul acesta, iar pentru 2017 se pregateste inaugurarea a inca doua unitati. Acestea se vor adauga celor din Sun Plaza, Mega Mall si ParkLake si vor fi deschise atat de Spartan Food Restaurante, compania detinuta de Constantin Puiu, cat si de alti francizati.

SC Spartan Food Restaurante SRL este firma care a primit franciza Spartan pentru Parklake. Compania a fost infiintata de Constantin Puiu in anul 2014 si a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de peste 500.000 de euro.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1490
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2759 zile, 08 Sep. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .