poze spartan deschide in timisoara cel mai mare restaurant stradal din

Spartan deschide in Timisoara cel mai mare restaurant stradal din

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 14 Februarie 2017 17:00 - Marţi 14 Februarie 2017
STR. DEALUL CRUCII 64 C SUCEAVA

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/10000000

Remus Cosovanu, francizatul Spartan care detine restaurante in Timisoara, Cluj si Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradala din cadrul lantului, in urma unei investitii de 110.000 de euro. Noua unitate a inregistrat vanzari in valoare de 10.000 de euro si 2.000 de clienti, in primul weekend de functionare. Spartan ajunge astfel la 31 de unitati, deschise in toata tara, fiind pe locul 4 in topul lanturilor cu cele mai multe restaurante pe teritoriul Romaniei. Aceasta inaugurare face parte din strategia de extindere la nivel national, dar si international, pe piata maghiara, pe care reteaua Spartan si Remus Cosovanu o vor implementa in 2017.

Restaurantul are o surprafata de 280 m2 si este situat intr-o zona cu o importanta comerciala crescuta a Timisoarei, Giroc, in imediata vecinatate a liceului Azur, pe strada Calea Martirilor
nr. 58.

“Timisorenii apreciaza in mod deosebit calitatea produselor si a serviciilor Spartan, fapt pentru care stau marturie cele cinci restaurante pe care le-am deschis deja aici, datorita cererii foarte mari. Mi-am dorit foarte mult sa deschid un restaurant mai spatios, in care lumea sa vina si sa poata manca in tihna! Nu mi-am propus neaparat acest lucru, dar iata ca am reusit sa inauguram cea mai mare unitate stradala a Spartan de pana acum. Ceea ce vreau in acest moment este ca toti cei care ne vor trece pragul sa fie multumiti de faptul ca de acum vor regasi aceleasi meniuri gustoase si de calitate, intr-un decor imbunatatit!”, a explicat Remus Cosovanu, Director General Corebos SRL, compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Spartan – lider incontestabil in Timisoara, pe segmentul de carne rotisata. Remus Cosovanu a ales sa se indrepte spre piata fast-food-ului, dupa ce a analizat potentialul mai multor francize din domenii variate si a realizat potentialul crescut al acestui segment de piata. Dupa un stagiu de pregatire ce a durat trei luni si s-a desfasurat in Suceava, a deschis primul sau restaurant cu o investitie initiala de 62.000 de euro. In doar trei ani, a reusit sa deschida sapte restaurante de succes, sa intreaca McDonald’s ca vanzari la nivelul municipiului Timisoara si sa inceapa discutiile pe marginea detaliilor extinderii in Ungaria, avand in plan ca anul acesta sa fie deschisa prima unitate la nivel extern, cel mai probabil in Budapesta.

"Avand in vedere succesul marcii Spartan in Romania, am decis sa prospectez si pietele externe, pentru a vedea daca se preteaza acestui format de business. Am analizat potentialul afacerii in Europa in primul rand, dar si in Dubai si Thailanda, si am prezentat conceptul mai multor centre comerciale din strainatate, care au fost extrem de receptive la propunerile noastre. Asadar ma bazez pe date concrete, atunci cand afirm ca franciza Spartan ar avea un succes formidabil in Europa si in intreaga lume si am planificat ca 2017 sa fie anul in care dam startul expansiunii in afara!", a adaugat Remus Cosovanu, Director General Corebos SRL, compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Fost fotbalist la prima echipa a Politehnicii Timisoara, unde a fost antrenat de Gheorghe Hagi, Remus Cosovanu s-a reorientat catre antreprenoriat si in 2014 a deschis primul sau restaurant Spartan, in Timisoara. Trei ani mai tarziu, cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro, estimata pentru finalul lui 2016, si cu inca cinci restaurante deschise, a hotarat sa prospecteze si pietele externe.

Timisoara este orasul cu cele mai multe restaurante Spartan din tara: cinci unitati dechise in perioada 2014 – 2017. Datorita rezultatelor obtinute pana in prezent, Remus Cosovanu a obtinut exclusivitate asupra marcii in orasul de pe Bega, acesta fiind singurul loc din Romania in care Spartan are mai multe restaurante care se regasesc exclusiv in gestiunea unui singur francizat.

Planurile sale pentru anul in curs includ, in afara de inaugurarea primului restaurant Spartan din afara Romaniei, si deschiderea unor noi unitati in Timisoara si Cluj. De asemenea, ultima parte din 2017 va marca si aparitia primului restaurant Spartan Drive din Timisoara, unde clientii vor putea comanda din masina, si care va ocupa 320 de m2 si va fi situat la iesirea spre Arad.

In afara de cele sapte restaurante Spartan pe care le conduce la ora actuala, Remus Cosovanu este implicat, din anul 2016, si in doua dintre cele trei francize secundare detinute de S.C Strong MND Corporation (compania francizoare a marcii “Spartan”): Transylvania Burger si Hercule, deschise in centrul comercial Shopping City din Timisoara.

SC Corebos SRL, infiintata in anul 2014, este detinuta de Remus Cosovanu, a primit franciza Spartan pentru restaurantele din Timisoara, Cluj si Deva si are 145 de angajati.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 31 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt si Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata de S.C Strong MND Corporation S.R.L la finalul anului 2015 este de aproximativ 3.600.000 de euro. In cele 11 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 200 de persoane, iar in total, in toate cele 31 de unitati lucreaza peste 500 de oameni. Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/contact/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1304
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2600 zile, 14 Feb. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .