poze piesa quartet la teatrelli

Piesa „Quartet” la Teatrelli

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 4 Martie 2014 20:00 - Miercuri 5 Martie 2014
Zona Piata Romana, Str. Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Inaugurari

Săptămâna aceasta este dedicată, în întregime, spectacolului ,,Quartet”, care va fi pus în scenă în datele de 4 și 5 martie, urmând ca acesta să fie jucat întreaga stagiune, până în luna iunie a anului curent.

Sala Teatrelli găzduiește prima producție proprie și vă așteaptă la un spectacol de excepție ce are în distibuție mari actori ai scenei românești: Florina Cercel, Damian Crâşmaru, Adela Mărculescu și Costel Constantin.

Spectacolul ,,Quartet”, aflat sub bagheta regizorală a lui Dan Tudor, este construit ca un elogiu adus Artistului și condiției sale într-o lume perenă, care trăiește la cote sublime fiecare reprezentație și a cărui existență se consumă în sfera ARTEI. Viața artistului este compusă din momente de excepție trăite pe scenă, sub privirile pline de admirație ale publicului, iar bucuria de a ,,arde” în fața celorlați rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel sunt patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet iar, acum pensionați, se reunesc pentru a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții. Un spectacol emoționant care ascunde, dincolo de umorul savuros al replicilor, adevărul despre o lume trecătoare, despre timpul care nu iartă și despre viața artistului care rămâne fidel propriilor valori și condiții.
Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Bigcitylife.ro, Teatral.ro, PORT.ro, PR Wave, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 786

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3699 zile, 03 Mar. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .