poze braiconf lanseaza noua colectie de toamna iarna 2015 2016

Braiconf lanseaza noua colectie de toamna-iarna 2015/2016

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 17 Noiembrie 2015 20:00

Categorii: Inaugurari

Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de 65 de ani, lanseaza noua colectie toamna-iarna 2015/2016. Colectia imbina materiale realizate din fibre cu confort termic ridicat cu imprimeuri originale, inspirate din natura, si introduce tesaturi nobile – matasea, in gama sa premium, Royal.

Prin colecţia de toamnă-iarnă, Braiconf surprinde cu o colecţie de cămăşi cu imprimeuri inedite pentrudomnii care doresc să obţină un look modern. Mai mult ca niciodată, propunerile pentru acest sezon vincu ţesături în imprimeuri îndrăzneţe, detronând proporţia cămăşilor uni cu care Braiconf a cucerit domniide toate vârstele de 65 de ani încoace. Modelele geometrice, florale sau imprimeurile în carouri, realizatepe ţesături din bumbac de cea mai înaltă calitate, cu fir dublu-răsucit, sunt o propunere pentru domninonconformişti, un segment pe care Braiconf îşi propune să îl cucerească din ce în ce mai mult.

Domnii care doresc modele clasice, dar cu aspect rafinat, pot alege cămăşi care au în compoziţiemătase, din gama Royal. Acestea oferă, pe lângă confort sporit, şi o ţinută impecabilă.

Noile ţesături şi imprimeuri sunt disponibile şi prin serviciul premium Made to Measure, care le permitedomnilor să îşi creeze cămăşi de la zero, pe care să le personalizeze după cum preferă, pe propriilemăsuri. Pentru domnii care dispun de foarte puţin timp, însă doresc să obţină o piesă personalizată,Braiconf a introdus anul acesta instrumentul online Made to Measure, prin care clienţii îşi pot crea deacasă propria cămaşă.

Colecția toamnă-iarnă aduce noutăți și în gama basic, prin introducerea modelelor de cămăși din bumbaccu finisaj velur raiat sau flanel. Cu un nivel înalt de confort termic, aceste cămăși casual sunt perfectepentru timpul liber, în zilele friguroase din sezon.

Pentru sezonul toamnă-iarnă, Braiconf completează gama de accesorii cu piese sofisticate din materialeprețioase. Astfel, Braiconf introduce în colecția Royal accesorii premium - cravate, papioane, batiste șieșarfe din mătase naturală.

Noua colecţie urmăreşte cele mai noi tendinţe la nivel internaţional. Culorile utilizate sunt inspirate dinnatură, începând cu nuanţe telurice şi tonuri neutre şi mergând până la nuanţe intense de ruginiu, galbenocru, petrol, verde , bleumarin, violet şi culoarea-vedetă a sezonului, marsala.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 506
Cuvinte cheie: Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3099 zile, 17 Nov. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .