poze baneasa shopping city deschide mooza pop up store

Baneasa Shopping City deschide MOOZA Pop Up Store

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Septembrie 2014 18:00

Categorii: Inaugurari

Primul castigator al magazinului este brandul de streetwear PORC

Baneasa Shopping City anunta primul castigator care va ocupa timp de o luna magazinul MOOZA Pop Up Store: brandul de streetwear PORC. Urmatoarele doua proiecte care isi vor vinde produsele in magazinul antreprenorilor creativi sunt brandurile de bijuterii Boemo (17 octombrie -16 noiembrie) si Bon Bijou (20 noiembrie - 20 decembrie).
In prima editie a proiectului semnat de Baneasa Shopping City, peste 90.000 de iubitori de design romanesc au sustinut cele 52 de branduri inscrise pe platforma online dedicata. O initiativa unica in Romania, MOOZA Pop Up Store le ofera celor mai creativi antreprenori romani un sprijin binemeritat la inceput de drum. Acest proiect pe termen lung pune la dispozitia acestora un magazin propriu in Baneasa Shopping City, pe care il vor putea opera timp de o luna.
PORC, brandul care a dobandit peste 26.000 de voturi, va fi prezent in MOOZA Pop Up Store pana pe 12 octombrie. Magazinul este situat la parterul centrului comercial, pe coridorul drept, si ofera articole vestimentare si accesorii nonconformiste din cea mai noua colectie.
Creat de artistul Deliric in anul 2012, brandul PORC a devenit parte din cultura urbana si a muzicii hip-hop, pe care le insoteste de cand a fost fondat. PORC este brandul celor pregatiti sa lupte impotriva conformismului si a banalitatii. Pe langa colectiile de sezon, PORC a colaborat de-a lungul timpului cu scena de street art din Romania pentru haine si accesorii in serii limitate, semnate de tineri artisti.
In perioada urmatoare, va fi deschisa o noua etapa de inscrieri pentru desemnarea urmatorilor 3 castigatori care vor ocupa spatiul MOOZA Pop Up Store in prima jumatate a anului 2015. Asemenea editiei precedente, pentru a castiga timp de o luna propriul magazin in centrul comercial, participantii trebuie sa inscrie pe platforma www.baneasashoppingcity.ro/mooza un videoclip de prezentare cat mai reprezentativ pentru brandul lor si sa stranga cel mai mare numar de voturi.
Mai multe detalii despre MOOZA Pop Up Store sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro/mooza.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 862
people

Adaugat in urma cu 3501 zile, 18 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .