poze cele trei tendinte care ne influenteaza gandirea si destinul
poze cele trei tendinte care ne influenteaza gandirea si destinul poze cele trei tendinte care ne influenteaza gandirea si destinul

Cele trei tendinte care ne influenteaza gandirea si destinul.

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 21 Ianuarie 2018 16:00 - Duminică 21 Ianuarie 2018
Bucuresti. Str.Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, birou 224.

Categorii: Inaugurari , Targuri , Alte Evenimente

Cum sa ne reglementam stilul de viata, intr-un fel in care putem reduce influenta energiilor negative - ale modului ignorantei si pasiunii.

Data trecuta in cadrul centrului de Studii Vedice ISKCON Bucuresti, am avut o discutie interactiva, despre cele trei tendinte ale naturii materiale, si am invatat cum sa ne reglementam stilul de viata, intr-un fel in care putem reduce influenta energiilor negative - ale modului ignorantei si pasiunii.

Conform scripturilor Vedice natura universului este compusa din 3 energii esentiale - bunatate, pasiune si ignoranta. Aceste 3 moduri (in sanskrita - guna), sunt trei atitudini, trei feluri de a actiona, de a reactiona la situatii, de a rezolva problemele si de a interactiona cu oamenii si cu mediul inconjurator.

Duminica in data de 21 ianuarie, vom continua discutia si vom invata despre avantajele modului bunatatii - energia care invoca prosperitatea, fericirea launtrica si iluminarea spirituala.

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa (nume spiritual primit in timpul initierii). Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare duminica, centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene. Servind mancaruri vegetariene delicioase, participand la Kirtan (muzica meditativa de Mantre) si asistand la discutiile spirituale, musafirii nostri pot experimenta cea mai veche traditie spirituala Vedica din lume.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: Fiecare duminica ora 16:00.

UNDE: Bucuresti. Str.Matei Voievod 29, cladirea Energi-co, birou 224.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskoncbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2082196075343726/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 828
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 1846 zile, 18 Ian. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .