poze opening party la moreofyou

Opening Party la MoreOfYou

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Martie 2012 06:00
Str. Negustori nr 34

Categorii: Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 100/150

Centrul MoreOfYou va invita miercuri, 1 martie 2012, ora 18:30 la petrecerea de inaugurare a noului spatiu situat pe strada Negustori (colt cu Mantuleasa) numarul 34, etajul 1, intr-o cladire fermecatorare ce pastreaza aerul Bucurestiului de odinioara.

Opening Party la MoreOfYou

Centrul MoreOfYou va invita miercuri, 1 martie 2012, ora 18:30 la petrecerea de inaugurare a noului spatiu situat pe strada Negustori (colt cu Mantuleasa) numarul 34, etajul 1, intr-o cladire fermecatorare ce pastreaza aerul Bucurestiului de odinioara.

La eveniment sunt asteptate toate persoanele preocupate de mentinerea unui stil de viata armonios. Participantii se vor bucura sa afle informatii legate de serviciile si produsele propuse si sa serveasca un ceai aromat intr-o companie relaxanta si neconventionala.
Cu această ocazie, oferim tuturor participanților un voucher cadou constând într-o reducere de 25% la toate serviciile noastre, pe perioada lunii martie.
Evenimentul marcheaza si lansarea unor noi programe personalizate: cursul de meditatie vedica si de echilibrare energetica, cluburile pentru adulti si copii de: inteligenta emotionala, World English, muzica pentru copii, terapie prin joc si aventura cunoasterii.
In completarea terapiilor de echilibrare si de vindecare, MoreOfYou isi propune sa semnaleze publicului importanta activitatilor recreative. In aceasta directie, centrul a adus sub umbrela sa proiectul “Cluburile Aneis” dedicate cultivarii hobby-urilor.
Coaching-ul este din ce in ce mai popular si in Romania, iar beneficiile lui sunt recunoscute pretutindeni. La MoreOfYou, coaching-ul este vazut ca arta pentru ca inspira, motiveaza si angreneaza omul intr-un proces de constientizare si auto-cunoastere.
Centrului i s-au alaturat si alti profesionisti: ”Impreuna ne adresam Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet intr-un mod unic pe piata romaneasca, dar aliniat curentelor internationale din zona terapiilor complementare si a antrenamentului mental”, marturiseste Andrei Baritchi, unul din fondatorii centrului.
Membrii echipei au acumulat o experienta de peste opt ani in zona terapiilor complementare, a neurotehnologiei, a psihologiei, a coaching-ului şi a dezvoltării personale. Serviciile propuse se adreseaza publicului larg, dar si mediilor corporatiste in directia imbunataririi stilului de viata, echilibrarii si sanatatii.
Persoanele care doresc sa ia parte la acest eveniment, sunt rugate sa confirme participarea pana in data de 28 februarie telefonic sau la adresele de e-mail: info@moreofyou.ro sau mihaela.grigoras@moreofyou.ro."

Mihaela Grigoras, director departament relatii publice

Centrul MoreOfYou
Strada Negustori, numar 34, etaj 1
Telefon: +40 (757) 365 879
Web: www.moreofyou.ro
E-mail: mihaela.grigoras@moreofyou.ro; info@moreofyou.ro

--
MoreOfYou - You are more than you can imagine

Cabinet: +40 (757) 365 879
Mobil: +40 (722) 591 961
Email: mihaela.grigoras@moreofyou.ro

www.moreofyou.ro / www.hobbycafe.ro


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 523
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

mihaela

Adaugat in urma cu 4438 zile, 24 Feb. 2012

Adaugat de moreofyou1

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .