poze deschidere oficiala cucina da pietro
poze deschidere oficiala cucina da pietro poze deschidere oficiala cucina da pietro poze deschidere oficiala cucina da pietro

Deschidere Oficiala Cucina da Pietro

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 5 Noiembrie 2016 20:00 - Sâmbătă 5 Noiembrie 2016
Strada Marcel Iancu nr.10, sector 2

Categorii: Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri

Cucina da Pietro, cel mai nou restaurant din București cu specific italienesc își deschide porțile și își primește invitații pe data de 5 noiembrie 2016, începând cu orele 20.00, la Marea Deschidere, organizată într-o atmosferă elegantă și fastuoasă, cu o demonstrație gastronomică de excepție și inovație în materie artistică.

Restaurantul, localizat în strada Marcel Iancu, nr.10, este amplasat într-o clădire monument, cu un stil arhitectural unic, recondiționată cu mare atenție până la cel mai mic detaliu, astfel încât să păstreze atmosfera stilului boieresc al anilor 1897.
Chef Vadim Surachii, renumit pentru bogata sa experiență culinară acumulată în Republica Moldova și Rusia în restaurante de lux, va încânta invitații cu delicii culinare pregătite chiar în fața publicului consumator, acompaniat de Chef Pietro, un artist de mare talent care va interpreta rolul-personaj al bucătarului cântăreț da Pietro, o legendă a bucătăriei italienești. Acesta va susține un recital teatral-muzical în 4 acte scurte, având restaurantul ca scenă, cadru în care va interpreta fragmente din clasicele și mult îndrăgitele arii de operă italiană. O poveste muzicală despre bucătăria italienească, spusă publicului cu multă pasiune, talent și veselie.
Pe lângă aceasta, evenimentul de deschidere va oferi un deliciu pasionaților de vinuri, având în prezentare vinuri românești din colecția anilor 1984 - Riesling Tarnave și Merlot Dealu Mare.
Un eveniment elegant și inovativ, în care noutatea artistică și deliciul culinar se împletesc perfect cu atmosfera prietenoasă caracteristică seratelor italienești, socializarea și buna-dispoziție fiind specialitatea casei.

Pentru rezervări ulterioare evenimentului de deschidere, vă invităm să accesați site-ul www.cucinadapietro.ro, iar pentru întrebări legate de istoria și strategia restaurantului specialiștii noștrii PR, vă stau la dispoziție la adresa de e-mail office@cucinadapietro.ro.

Mai multe detalii: http://www.cucinadapietro.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1047
alexandra vaida

Adaugat in urma cu 2740 zile, 28 Oct. 2016

Adaugat de AlexandraVaida

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .