poze auto total business show
poze auto total business show poze auto total business show poze auto total business show

Auto Total Business Show

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Iunie 2023 12:00 - Duminică 11 Iunie 2023
Romexpo: Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Au mai rămas mai putin de două săptămâni până ce Romexpo va gazdui Auto Total Business Show (ATBS). Pe 10 și 11 iunie, pasiunea pentru mașini prinde viață la cel mai așteptat eveniment automotive al verii! Super-show de drift, acrobații pe două roți, trial moto, momentele spectaculoase marca strongmen și multe alte surprize îi vor încânta toți iubitorii de adrenalină. Pavilionul Central va găzdui cele mai noi tendințe tehnologice din industria auto. Organizator: AD Auto Total.

Două zile de adrenalină, motoare turate și cauciucuri încinse
În premieră la ATBS, francezul Julien Perret, vicecampion mondial la trial (moto), pregătește demonstrații spectaculoase: cascadorii de senzație în fața publicului de la Romexpo. La cei 29 de ani ai săi, tânărul se mândrește cu numeroase premii și multiple titluri de campion național și internațional, printre care: vicecampion mondial de trial 2021, rider în cadrul ITALIA'S GOT TALENT 2022, locul 2 la trial internațional de la Cahors 2010, de patru ori campion al Ligii Midi Pyrenees S1, de patru ori campion al Ligii Aquitaine, campion al Franței la proba urbană S1 09 și multe altele.

Caii putere fac spectacol pe asfalt
N-aveau cum să lipsească din program consacratele sesiuni de drift, care an de an extaziază pasionații de mașini cu virajele periculoase. Anul acesta, la volanul mașinilor ce vor rupe asfaltul, vor urca campionii naționali și internaționali din echipa RoDrift: Adrian Liviu Balut, Cosmin Ciontu, Raya Goranova (Bulgaria), Silvio Gotsev (Bulgaria), Ștefan Mladenov (Bulgaria) și Florin Costea. Așii volanului au de îndeplinit sarcini spectaculoase în zgomotul asurzitor al motoarelor turate și miros de cauciucuri arse: derapaje controlate între două puncte fixe, parcare laterală în drift și atingerea unei bile suspendate.

Omul împotriva mașinii
Vlad Leahu campion național și vicecampion internațional la Strongman, Gabriel Păun , locul 3 la Romanian Strongest Man, Srieh Mutasem, locul 4 la Strongman Champion League, Iulian Moțoc, locul 3 la Strongman Mamaia, și Ioan Alexandru Cristolovean locul 2 la Romanian Strongest Man se întorc la ATBS să demonstreze că imposibilul poate deveni posibil. Nu vor înceta să surprindă bucureștenii nici în acest an cu abilitățile lor supra-omenești de a ridica sute de kg și mașini în demonstrații excepționale marca Strongmen. În program se anunță răsturnări impresionante de anvelope de camion de 400 kg și probe incredibile de tras camioane de 15 tone.

Atmosfera va fi încinsă de demonstrații electrizante de Sexy Car Wash! Momente fierbinți, condimentate cu muzică ritmată și modele în costume strălucitoare, transformând banala operațiune de spălare a mașinilor într-un show memorabil. Energia, culoarea și o atmosfera incendiară vor încălzi spiritul evenimentului!

ATBS 2023 garantează acțiune la fiecare colț și distracție maximă pentru toate vârstele. Dinner in the sky, karting, escaladă, sunt doar câteva dintre surprizele pe care evenimentul le are în program pentru weekend-ul 10-11 iunie.

În Pavilionul Central, peste 130 de standuri transformă spațiul într-o vitrină pentru inovație, care prezintă cele mai noi tendințe din industria automotive. Este locul unde giganții domeniului - producători de top de piese auto originale și aftermarket - își etalează măiestria tehnică, aducând în prim-plan cele mai avansate și sofisticate produse. Expoziția nu se limitează doar la prezentarea acestor produse de ultimă generație, ci intră într-o sferă mult mai interactivă, oferind o experiență holistică. Dincolo de standurile de produse, Pavilionul Central se transformă într-o arenă pentru multiple concursuri și activități interactive. De la motoare de înaltă performanță și tehnologii de propulsie avansate, până la sistemele de siguranță inteligente și software-uri aplicate, Pavilionul Central este locul în care tehnologia auto de excepție este nu doar expusă, ci și trăită. Vizitatorii au oportunitatea unică de a se familiariza cu aceste tehnologii, de a le înțelege mai bine și de a se conecta cu experții care le-au creat. ATBS e mai mult decât o expoziție - este o celebrare a excelenței tehnice în domeniul auto.

„La ATBS, an de ani, zeci de mii de antreprenori din industria reparațiilor auto vin să ia pulsul viitorului în automotive. ATBS este platforma perfectă pentru vânzări, un hub menit să stimuleze colaborări dinamice, parteneriate strategice de afaceri și alianțe comerciale cel mai înalt nivel. Cu oportunități de interconectare pentru companiile din sector, ATBS redefinește cadrul colaborativ în industria automotive. Demonstrații și workshopuri adresate celor care vor să-și perfecționeze competențele în domeniul auto, plus activități recreative creează cadrul perfect pentru un eveniment multidimensional. ATBS reprezintă astfel un punct de confluență esențial pentru cei care dictează direcția segmentului automotive. Misiunea noastră este de a cataliza progresul în industria auto”, declară Gabriel Zane, Director Marketing la AD Auto Total.

La ediția de anul trecut, Auto Total Business Show a înregistrat un număr record de 43.000 de spectatori. Anul acesta, programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie, între orele 10:00 – 18:00.

Urmăriți-ne pe:
https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow
https://www.instagram.com/atbs.ro/
https://www.atbs.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 657
ioana daraban

Adaugat in urma cu 387 zile, 30 Mai. 2023

Adaugat de iodaraban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .